ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΑνακοίνωση Πανσερραϊκού για την αναδιάρθρωση

Ανακοίνωση Πανσερραϊκού για την αναδιάρθρωση

Ανακοίνωση Πανσερραϊκού για την αναδιάρθρωση

Με ανάρτηση με τίτλο “Κάλλιο αργά…παρά ποτέ η αναδιάρθρωση! Ο Πανσερραϊκός φώναζε 9 μήνες!” στην επίσημη ιστοσελίδα της, η Π.Α.Ε. Πανσερραϊκός ενημερώνει για την επικείμενη αναδιάρθρωση των Εθνικών πρωταθλημάτων.

Αναλυτικά οι ανακοίνωση Πανσερραϊκού αναφέρει:

Το αυτονόητο της αναδιάρθρωσης, που ξεκίνησε ο Πανσερραϊκός τον Απρίλιο του 2020 και συμφωνούσαν οι περισσότερες ομάδες της χώρας, παρουσιάστηκε στο Υπουργικό Συμβούλιο και το σχέδιο νόμου του Υφυπουργείου Αθλητισμού, όπου μεταξύ άλλων καταργείται η Football League και οι επαγγελματικές ποδοσφαιρικές κατηγορίες περιορίζονται σε Super League 1 και Super League 2, διαμορφώνονται τρία αυστηρότερα κριτήρια βιωσιμότητας και ανάπτυξης.

Η ομάδα μας έκανε μεγάλο αγώνα από τον Απρίλιο μέχρι τον Σεπτέμβριο, με εμπεριστατωμένη μελέτη ειδικών(οικονομολόγων και νομικών) που κατατέθηκε επανειλημμένα με διορθώσεις και παρατηρήσεις, σε όλους του διοικούντες του ποδοσφαίρου και τους σχετικά αρμόδιους φορείς της πολιτείας.

Μάλιστα, με την υποστήριξη δυο κατηγοριών και περισσοτέρων από 20 σωματείων αλλά χωρίς αποτέλεσμα και με ένα μεγάλο γιατί.

Πλέον έγινε το αυτονόητο… από την κυβέρνηση και τον υφυπουργό, αφού η κατηγορία δεν υποστηρίχθηκε και στο τέλος απαξιώθηκε, δεδομένων και των δυσκολιών λειτουργίας της, στην covid εποχή.

Ευελπιστούμε η επόμενη αναδιάρθρωση, να βρει δυνατότερο το Ελληνικό ποδόσφαιρο σε όλες της κατηγορίες και την ομάδα μας σύντομα εκεί που τις αξίζει!

Περισσότερα για το χρονικό προσπάθειας της Π.Α.Ε. Πανσερραϊκός για την αναδιάρθρωση θα βρείτε σε σχετικό άρθρο της ιστοσελίδα της ΠΑΕ.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

2η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 30 Μαρτίου, 2024 15:00
1η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 16 Μαρτίου, 2024 20:00
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα