ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΑνακοίνωση Σ.Δ.Π. Σερρών για το Σιδηρόκαστρο – Ν. Σούλι

Ανακοίνωση Σ.Δ.Π. Σερρών για το Σιδηρόκαστρο – Ν. Σούλι

Ανακοίνωση Σ.Δ.Π. Σερρών για το Σιδηρόκαστρο – Ν. Σούλι
Χωρίς κανένα σχόλιο μεταφέρουμε την ανακοίνωση του συνδέσμου διαιτητών Ν Σερρών για τα επεισόδια που έγιναν στον αγώνα του Σιδηροκάστρου με τον Πανσουλιακό για το θεσμό του κυπέλλου της ΕΠΣ Σερρών.
“Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Νομού Σερρών εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση του προς το μέλος του και νεαρό συνάδελφο διαιτητή Κεφαλά Δημήτριο, για τα όσα δυσάρεστα και τραγικά γεγονότα τα οποία συνέβησαν εις βάρος του, στον πρώτο Ημιτελικό αγώνα Κυπέλλου της ΕΠΣ Σερρών μεταξύ των ομάδων Εθνικός Σιδηροκάστρου – Α.Μ.Γ.Σ. Πανσουλιακός, στις 17/1/2018, συνέπεια των οποίων ήταν να τεθεί σε κίνδυνο η σωματική του ακεραιότητα, να επέλθει τραυματισμός του και να νοσηλευτεί στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών.
Ταυτοχρόνως, εκφράζουμε την οργή και την αγανάκτηση μας καθώς τέτοιες απαράδεκτες ενέργειες αμαυρώνουν και δυσφημούν το κύρος και την αξιοπρέπεια των Σερραίων διαιτητών, μας φέρνουν πίσω στα μαύρα χρόνια του Ελληνικού ποδοσφαίρου και είναι σίγουρο ότι καταδικάζονται απερίφραστα από το σύνολο των υγιώς σκεπτόμενων ποδοσφαιριστών, παραγόντων και φιλάθλων που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο.
Τέλος, θα θέλαμε να εκφράσουμε την επιθυμία μας για την όσο το δυνατόν ταχύτερη και δικαιότερη απονομή δικαιοσύνης για τα όσα τραγικά και απαράδεκτα συνέβησαν εις βάρος του διαιτητή μας, από όλες τις αρμόδιες αρχές που εμπλέκονται στην υπόθεση.

Με εκτίμηση,
το Δ.Σ. του Σ.Δ.Π. Σερρών”
Κλείνοντας το άρθρο ” Ανακοίνωση Σ.Δ.Π. Σερρών για το Σιδηρόκαστρο – Ν. Σούλι ” να αναφέρουμε ότι ο αγώνας διεκόπη στο 57΄ και τα μέχρι τώρα αποτελέσματα του κυπέλλου της ΕΠΣ Σερρών για 2017-18 θα τα βρείτε ΕΔΩ.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

2η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 30 Μαρτίου, 2024 15:00
1η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 16 Μαρτίου, 2024 20:00
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα