ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΑνανεώσεις συμβολαίων ανακοίνωσε Πανσερραϊκός

Ανανεώσεις συμβολαίων ανακοίνωσε Πανσερραϊκός

Ανανεώσεις συμβολαίων ανακοίνωσε Πανσερραϊκός

Με ανακοινώσεις το Δ.Σ του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΜΓΣ Πανσερραϊκός, στην ιστοσελίδα του, πληροφορούμαστε και σας ενημερώνουμε για τρις ακόμη νέες ανανεώσεις συμβολαίων ποδοσφαιριστών του.

Η τελευταία ανάρτηση με ημερομηνία 7 Ιουνίου 2020 αφορά τον ποδοσφαιριστή Cyril Kali.
Η Διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος ΜΓΣ Πανσερραϊκός, ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της, με τον Γάλλο ποδοσφαιριστή Cyril Kali. Ο έμπειρος αμυντικός παραμένει «λιοντάρι», με την ελπίδα να ολοκληρώσει την καριέρα του στην Superleague με την ομάδα μας!

Το Σάββατο 6 Ιουνίου είχαμε την ενημέρωση για τον Στέργιο Τσιμίκα.

Η Διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος ΜΓΣ Πανσερραϊκός, ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της, με τον ποδοσφαιριστή Στέργιο Τσιμίκα. Ο ταλαντούχος μέσος, με την σημαντική προσφορά, προερχόμενος από τα σπλάχνα του συλλόγου, συνεχίζει «ΜΑΖΙ» μας για να βρεθεί η ομάδα πιο κοντά στην Superleague!

Στην ομάδα των Σερρών παραμένει και ο Τρύφωνας Κασμερίδης, όπως μας πληροφορεί το Δ.Σ με ανάρτηση στις 5 Ιουνίου 2020.
footballleague_ΠανσερραϊκόςΗ Διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος ΜΓΣ Πανσερραϊκός, ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της, με τον ποδοσφαιριστή Τρύφωνα Κασμερίδη. Ο Σερραίος, δυναμικός στόπερ, θα ενισχύσει τις προσπάθειες της ομάδας μας, για ακόμα μια άνοδο την επόμενη χρονιά.

Με παλαιότερες ενημερώσεις από το Δ.Σ μας ενημερώνει για ανανεώσεις συμβολαίων του προπονητή, Άγγελου Διγκόζη και του ποδοσφαιριστή Δημήτρη Γκούρτσα.

Κλείνει το άρθρο “Ανανεώσεις συμβολαίων ανακοίνωσε Πανσερραϊκός” με τη μεταγραφή του Απόστολου Αποστολόπουλου στον Πειραιά (Ολυμπιακό) και σχετικό άρθρο θα βρείτε ΕΔΩ.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

5η Αγωνιστική Play Out
Κυριακή 21 Απριλίου, 2024 15:00
4η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 13 Απριλίου, 2024 15:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα