ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΑναστολή λειτουργίας Ενώσεων ποδοσφαίρου

Αναστολή λειτουργίας Ενώσεων ποδοσφαίρου

Αναστολή λειτουργίας Ενώσεων ποδοσφαίρου ν. Θεσσαλονίκης, Σερρών και αναστολή πρωταθλημάτων στη Χαλκιδική

Μετά τα νέα μέτρα που αποφάσισε η κυβέρνηση για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού η ΕΠΣ Θεσσαλονίκης και η ΕΠΣ Σερρών ανακοίνωσαν το κλείσιμο των γραφείων τους.
Το κλείσιμο των γραφείων αρχίζει από σήμερα Τρίτη 03 Νοεμβρίου 2020 και ώρα 06:00 π.μ και για 14 ημέρες.

Ακόμη η τοπική Ένωση ποδοσφαίρου ν. Χαλκιδικής ανακοίνωσε την αναστολή των πρωταθλημάτων της.
Τα πρωταθλήματα στην ΕΠΣ Θεσσαλονίκης και ΕΠΣ Σερρών ήδη είχαν ανασταλεί, για τη Θεσσαλονίκη από 27 Οκτωβρίου 2020 και για τις Σέρρες από 22 Οκτωβρίου 2020.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις των τοπικών Ενώσεων.

1. Ε.Π.Σ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (2-11-2020).
ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ Ε.Π.Σ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.
ΑΝΑΣΤΕΛΛΕΤΑΙ η λειτουργία της Ε.Π.Σ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, από την Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2020, στο πλαίσιο της εφαρμογής των κυβερνητικών αποφάσεων για εφαρμογή μέτρων περιορισμού της εξάπλωσης του κορωνοϊού COVID – 19, λόγω του επιβαρυμένου και διαρκώς αυξανόμενου επιδημιολογικού φορτίου στην Π.Ε. Θεσσαλονίκης.

2. Ε.Π.Σ. ΣΕΡΡΩΝ (2-11-2020).
Στο πλαίσιο της εφαρμογής των κυβερνητικών αποφάσεων για τη λήψη μέτρων περιορισμού της εξάπλωσης του κορωνοϊού COVID – 19 και έπειτα από την ένταξη της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών σε καθεστώς τοπικού Lockdown, από την Τρίτη 03 Νοεμβρίου 2020 και ώρα 06:00π.μ και για 14 ημέρες ΑΝΑΣΤΕΛΛΕΤΑΙ η λειτουργία της Γραμματείας της Ε.Π.Σ.Σερρών δια ζώσης. Για την εξυπηρέτηση σας σε τυχόν ζητήματα που μπορεί να προκύπτουν, θα επικοινωνείτε τηλεφωνικά στο 2321059584 ή στο email: epss@otenet.gr

3. Ε.Π.Σ. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ (2-11-2020).
Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Χαλκιδικής ανακοινώνει στα Σωματεία – Μέλη της , ότι αναστέλλονται όλες οι αγωνιστικές δραστηριότητες , δηλαδή προπονήσεις και αγώνες όλων των πρωταθλημάτων από την Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2020 και για χρονικό διάστημα τουλάχιστον 14 ημερών. Επιτρέπονται μόνο οι ΑΤΟΜΙΚΕΣ προπονήσεις χωρίς την παρουσία προπονητή.
Κλείνει το άρθρο “Αναστολή λειτουργίας Ενώσεων ποδοσφαίρου ν. Θεσσαλονίκης, Σερρών” με την ευχή να είναι η τελευταία αναστολή λειτουργίας των ΕΠΣ και ΟΧΙ μόνο.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

5η Αγωνιστική Play Out
Κυριακή 21 Απριλίου, 2024 15:00
4η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 13 Απριλίου, 2024 15:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα