ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΑντιδήμαρχοι Δήμου Βισαλτίας από 1-9 / 31-8-2021

Αντιδήμαρχοι Δήμου Βισαλτίας από 1-9 / 31-8-2021

Αντιδήμαρχοι Δήμου Βισαλτίας από 1-9-2020 έως και 31-8-2021

Από το Δήμο Βισαλτίας – Σερρών εκδόθηκε δελτίο τύπου το οποίο ενημερώνει ότι για την περίοδο από 1 Σεπτεμβρίου 2020 έως και 30 Αυγούστου 2021 χρέη δημάρχου εκτελεί ο Βαδικόλιας Θεόδωρος σε περίπτωση απουσίας του δημάρχου ή ο Πασχαλίδης Νίκος όταν κωλύονται οι δύο προηγούμενοι.

Ακόμη το δελτίο τύπου μας πληροφορεί σχετικά με τους αντιδημάρχους στην παραπάνω περίοδο και αναλυτικά αναφέρει:

Την ανανέωση της θητείας των Αντιδημάρχων έως 31 Αυγούστου 2021 αποφάσισε ο Δήμαρχος Βισαλτίας Αθανάσιος Μασλαρινός, αναθέτοντας σε αυτούς τις ίδιες και πάλι αρμοδιότητες και καθήκοντα που ασκούσαν κατά την πρώτη Δημοτική περίοδο.

Συγκεκριμένα οι αρμοδιότητες που θα έχουν οι αντιδήμαρχοι Δήμου Βισαλτίας ορίζονται ως εξής:

Αναβολή-Ματαίωση Γερακινείων 2020

Τον κ. Αδαμούδη Ιωάννη καθ’ ύλην Αντιδήμαρχο ∆ιοικητικών Λειτουργιών και του μεταβίβασε τις Αρµοδιότητες της ∆ιεύθυνσης ∆ιοικητικών και Οικονοµικών Υπηρεσιών.
Τον κ. Βαδικόλια Θεόδωρο καθ’ ύλην Αντιδήµαρχο Υποδοµών και του μεταβίβασε τις αρµοδιότητες της ∆ιεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών και Πολεοδοµίας του ∆ήµου Βισαλτίας.
Τον κ. Μπιμπλιά Θωμά καθ’ ύλην Αντιδήµαρχο Αγροτικής & Οικονοµικής Ανάπτυξης και του μεταβίβασε τις αρµοδιότητες του Αυτοτελούς Τµήµατος Τοπικής Οικονοµικής Ανάπτυξης του ∆ήµου Βισαλτίας.

Τον κ. Πασχαλίδη Νικόλαο καθ’ ύλην Αντιδήµαρχο Καθηµερινότητας και του μεταβίβασε τις αρµοδιότητες: της ∆ιεύθυνσης Περιβάλλοντος.
Τον κ. Χατζημάρκο Αργύριο καθ’ ύλην Αντιδήµαρχο Πρόνοιας, Παιδείας, Πολιτισµού, Αθλητισµού & Νεολαίας, και του μεταβίβασε τις αρµοδιότητες του Αυτοτελούς Τµήµατος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισµού.

Όταν ο ∆ήµαρχος απουσιάζει ή κωλύεται, τα καθήκοντά του ορίστηκε να ασκεί ο Αντιδήµαρχος κ. ΒΑ∆ΙΚΟΛΙΟΣ που αναπληρώνει το ∆ήµαρχο, και όταν αυτός απουσιάζει ή κωλύεται τα καθήκοντα του ∆ηµάρχου θα ασκούνται από τον Αντιδήµαρχο κ. ΠΑΣΧΑΛΙΔΗ.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

3η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 06 Απριλίου, 2024 17:00
2η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 30 Μαρτίου, 2024 15:00 location
Ζωντανά
0 - 0
1η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 16 Μαρτίου, 2024 20:00
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα