ΑρχικήΑΘΛΗΜΑΤΑΑπάντηση Αυγενάκη σε ΕΠΟ για εκλογές Φθινόπωρο

Απάντηση Αυγενάκη σε ΕΠΟ για εκλογές Φθινόπωρο

Απάντηση Αυγενάκη σε ΕΠΟ για τις εκλογές το Φθινόπωρο

Πρώτα είχαμε το δελτίου τύπου της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για εκλογές σε όλες τις αθλητικές ομοσπονδίες το Φθινόπωρο του 2020 με ειδική μνεία στην ΕΠΟ.

Ανακοίνωση της Γ.Γ.Αθλητισμού για τις εκλογές.

Στη συνέχεια πήρε τη σκυτάλη η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία – Ε.Π.Ο και με ανακοίνωση αναφέρει ότι άλλα είχαν συμφωνηθεί και προβληματίζετε για ποιο λόγω έγινε αυτή η αλλαγή από την Γ.Γ.Α.

Ανακοίνωση της ΕΠΟ σε απάντηση του δελτίου τύπου της Γ.Γ.Αθλητισμού για τις εκλογές του Φθινοπώρου του τρέχοντος έτους (2020).

Προς το παρών, κλείνει το θέμα με την απάντηση Αυγενάκη σε ΕΠΟ ότι ο χρόνος διεξαγωγής των εκλογών για τις αθλητικές ομοσπονδίες είναι κυβερνητική απόφαση και ότι έχουν ενημερωθεί οι διεθνείς ποδοσφαιρικές αρχές.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει:

Αποτελεί κυβερνητική απόφαση η σημερινή ανακοίνωση του Υφυπουργείου Αθλητισμού σχετικά με τη νομοθετική ρύθμιση για τον χρόνο διεξαγωγής των εκλογών των αθλητικών ομοσπονδιών (το φθινόπωρο του τρέχοντος έτους). Ομοίως και για τις εκλογές της ΕΠΟ.

Οι διεθνείς ποδοσφαιρικές αρχές ενημερώθηκαν αναλυτικά πριν από τη σχετική ανακοίνωση.

Συζητήθηκε, επιπλέον, η εκκρεμότητάς τους με τη σύνταξη της Έκθεσης για το ελληνικό ποδόσφαιρο, που απορρέει από το “Μνημόνιο Συνεργασίας”, το οποίο υπέγραψε η ελληνική Κυβέρνηση με τις FIFA και UEFA στις 25/2/2020 στην Αθήνα.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

5η Αγωνιστική Play Out
Κυριακή 21 Απριλίου, 2024 15:00
4η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 13 Απριλίου, 2024 15:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα