ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΑπορρίφθηκε η αίτηση του Κατσαβάκη κατά της ΕΠΣ Σερρών

Απορρίφθηκε η αίτηση του Κατσαβάκη κατά της ΕΠΣ Σερρών

Απορρίφθηκε η αίτηση του Κατσαβάκη κατά της ΕΠΣ Σερρών

Απορρίφθηκε η αίτηση του Νίκου Κατσαβάκη, υποψηφίου Προέδρου της Ε.Π.Σ.ΣΕΡΡΩΝ, από το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου (Δ.Δ.Π) της ΕΠΟ κατά της ΕΠΣ Σερρών.
Η αίτηση αφορούσε την αναβολή των εκλογών στην τοπική Ένωση ποδοσφαίρου που αποφάσισε το τωρινό διοικητικό συμβούλιο.

Στην τελευταία του συνεδρίαση το Δ.Δ.Π της ΕΠΟ έλαβε την απόφαση σχετικά με το αίτημα του Νίκου Κατσαβάκη για διορισμό προσωρινής διοίκησης και τη διενέργεια εκλογών στην Ένωση.

Νίκος Κατσαβάκης υποψήφιος πρόεδροςΗ απόφαση αναφέρει: Απορρίπτει κατά πλειοψηφία την αίτηση-προσφυγή του Νίκου Κατσαβάκη κατά της ΕΠΣ Σερρών.

Μετά την παραπάνω απόφαση, η ΕΠΣ Σερρών εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

Έγινε γνωστή τη Δευτέρα 02/08/2021 η υπ’ αριθμ. 160 /2021 απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της Ε.Π.Ο με την οποία απορρίφθηκε πανηγυρικά η αίτηση των Νικολάου Κατσαβάκη (αναφερόμενου στην προσφυγή ως υποψηφίου Προέδρου της Ε.Π.Σ.ΣΕΡΡΩΝ ) και των σωματείων της δυνάμεως μας «Α.Μ.Σ ΡΟΔΟΠΟΛΗΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ» και «Π.Σ ΗΡΑΚΛΗΣ ΧΕΙΜΑΡΟΥ ΣΕΡΡΩΝ» για τον ορισμό προσωρινής διοίκησης στην Ένωση μας.

Με την απόφαση αυτή δικαιώνεται για μια ακόμη φορά το Δ.Σ της Ε.Π.Σ.ΣΕΡΡΩΝ, υπό την καθοδήγηση του Προέδρου της, κ.Χατζηπαντελή και των άξιων συνεργατών του, αφού επιβεβαιώθηκε περίτρανα η ορθότητα και η νομιμότητα όλων των αποφάσεων που λήφθηκαν στο πρόσφατο παρελθόν και κυρίως η απόφαση για την αναβολή της διεξαγωγής της Γ.Σ αρχαιρεσιών και την παράταση της θητείας μας μέχρι τις 31-10-2021, όπως προβλέπει η νομοθεσία.

Αποδείχθηκε περίτρανα ότι η αίτηση του κ. Κατσαβάκη αποσκοπούσε στην διεξαγωγή αρχαιρεσιών με ελάχιστα σωματεία και στην κατάληψη της «καρέκλας» και όχι στο συμφέρον της Ένωσής μας.

Πρόγραμμα επόμενων αγώνων _ Εκλογές στην ΕΠΣ ΣερρώνΑντίθετα το σημερινό Δ.Σ της Ένωσης μας σεβόμενο το δικαίωμα όλων των σωματείων μας να συμμετάσχουν στις προσεχείς αρχαιρεσίες έλαβε ριζοσπαστικές αποφάσεις προκειμένου να υπάρξει η μεγαλύτερη και πλέον δημοκρατική αντιπροσωπευτικότητα στις προσεχείς αρχαιρεσίες με γνώμονα πάντοτε το συμφέρον της Ένωσης μας και των σωματείων της.

Ευχαριστώντας ιδιαίτερα τον νομικό μας σύμβουλο κ. Λάκη Σημαιοφορίδη για την εξαιρετική εκπροσώπησή μας επισημαίνουμε και πάλι ότι η Ένωση μας έχει ανάγκη από μια διοίκηση που θα ενδιαφέρεται πραγματικά και θα προασπίζει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα συμφέροντα των σωματείων μας με σοβαρότητα και υπευθυνότητα.

Αυτό λοιπόν μπορεί να το εξασφαλίσει μόνο η σημερινή Διοίκηση της Ένωσης μας η οποία και θα είναι αυτή που θα επικρατήσει και στις προσεχείς αρχαιρεσίες μας.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

2η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 30 Μαρτίου, 2024 15:00
1η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 16 Μαρτίου, 2024 20:00
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα