ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΑποστολές ΕΠΣ Σερρών για αγώνες με ΕΠΣ Θράκης

Αποστολές ΕΠΣ Σερρών για αγώνες με ΕΠΣ Θράκης

Αποστολές ΕΠΣ Σερρών για αγώνες με ΕΠΣ Θράκης

Το Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2020 στο γήπεδο της ΕΠΣ Σερρών στο Πάρκο Ομόνοιας, πλησίον του αυτοκινητοδρομίου Σερρών, οι μικτές ομάδες της ΕΠΣ Σερρών θα υποδεχθούν τις αντίστοιχες της ΕΠΣ Θράκης.

Ο πρώτος αγώνας ανάμεσα στους Προ Παίδες Κ12 θα αρχίσει στις 12:30 και οι Παίδες Κ14 θα αρχίσουν στις 14:00. Διαιτητής των αγώνων ο ΚΑΤΣΙΝΗΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ με βοηθούς τους ΠΗΔΙΑΚΗΣ ΤΣΑΜΠΙΚΟΣ και ΣΑΚΑΛΟΓΛΟΥ ΛΑΜΠΡΟΣ από ΕΠΣ Καβάλας, άπαντες.

Ο προπονητής της ΕΠΣ Σερρών, Τερζής Αθανάσιος, καλεί τους παρακάτω ποδοσφαιριστές να βρίσκονται στο γήπεδο:
Ώρα 11:15 για τους Προ Παίδες Κ12 και καλεί τους Κωνσταντινίδης Γ., Κατιάκος, Ταϊμπίρης, Τόπτσης, Φούρλιος Ι., Παπαστεφάνου, Κουκούτσης, Μπαντής, Αναστασιάδης, Γιαννούλης, Ιακάρης, Κωνσταντινίδης Αστ., Σιώπης, Βασιλακάκης, Καζάκης, Γιώγας.
Ώρα 12:30 για τους Παίδες Κ14 και καλεί τους Θωμόγλου, Δράγκος, Θεοχαρίδης, Ανάδολης, Γκουτίδης, Δαρδαβάνης, Κασελούρης, Θεογιάννης, Τσαμαντουρίδης, Τσιφτσόγλου, Ματσικόπουλος, Μαδένης, Κατσιούρας, Σφουγγούρης, Μπουζάκης, Τζελέπης, Χάβος, Φούρλιος Μαργ., Φούρλιος Δ.

Οι δύο παραπάνω αγώνες, μαζί με τους αγώνες της ΕΠΣ Έβρου με ΕΠΣ Ξάνθης που θα γίνουν τις ίδιες ώρες με τους αγώνες της ΕΠΣ Σερρών με ΕΠΣ Θράκης θα ολοκληρώσουν την τρίτη αγωνιστική του Πανελλήνιου πρωταθλήματος προεπιλογής Εθνικών ομάδων 2019-20.

Τα αποτελέσματα από τους άλλους αγώνες της 3ης αγωνιστικής ήταν:
Τετάρτη 08 Ιανουαρίου 2020.
Προ Παίδες Κ12.
ΕΠΣ Καβάλας – ΕΠΣ Χαλκιδικής       1-0
ΕΠΣ Δράμας – ΕΠΣ Μακεδονίας           0-7
Παίδες Κ14
ΕΠΣ Καβάλας – ΕΠΣ Χαλκιδικής         5-0
ΕΠΣ Δράμας – ΕΠΣ Μακεδονίας         1-5

   Κλείνοντας το άρθρο “Αποστολές ΕΠΣ Σερρών για αγώνες με ΕΠΣ Θράκης” τη βαθμολογία για τους Προ Παίδες Κ12 – ΕΔΩ και για τους Παίδες Κ14 – ΕΔΩ.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

2η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 30 Μαρτίου, 2024 15:00
1η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 16 Μαρτίου, 2024 20:00
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα