ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΑποστολή ΠΑΟΚ για τον αγώνα του κυπέλλου με τη Λαμία

Αποστολή ΠΑΟΚ για τον αγώνα του κυπέλλου με τη Λαμία

Αποστολή ΠΑΟΚ για τον επαναληπτικό αγώνα του κυπέλλου Ελλάδος με τη Λαμία

Σήμερα, Τρίτη 2 Μαρτίου 2021, μετά την προπόνηση της ομάδας του ΠΑΟΚ ο προπονητής Πάμπλο Γκαρσία ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας για τον αυριανό αγώνα κυπέλλου με τη Λαμία.
Ο αγώνας είναι από την προημιτελική φάση και το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα στην Τούμπα ήταν 5-2 υπέρ του ΠΑΟΚ. Το παιχνίδι θα γίνει αύριο Τετάρτη 3 Μαρτίου 2021 και αρχίζει στις 18:00.
Στο τέλος του άρθρο θα υπάρχει σύνδεσμος όπου μπορείτε να βρείτε το υπόλοιπο πρόγραμμα της δεύτερης αγωνιστικής των προημιτελικών, όπως και όλα τα αποτελέσματα του κυπέλλου Ελλάδος για τη σεζόν 2020-21.

Την αποστολή ΠΑΟΚ και σχετικό ρεπορτάζ από την προπόνηση όπως ανακοινώθηκε από το ΠΑΟΚ:

Με μοναδικό στόχο την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας αναχωρεί για Λαμία η αποστολή του ΠΑΟΚ. Η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (02.03) με προπόνηση στο γήπεδο της Τούμπας.

Η τελευταία πρόβα της ομάδας πριν αναχωρήσει για την Φθιώτιδα είχε χαρακτήρα ενεργοποίησης.
Ξεκίνησε με ασκήσεις φυσικής κατάστασης και rondo, στη συνέχεια ακολούθησε δουλειά στις στατικές φάσεις, ενώ στο τελευταίο κομμάτι διεξήχθη οικογενειακό τουρνουά τριών ομάδων.

Για τους διαιτητές που θα σφυρίξουν τους επαναληπτικούς αγώνες κάντε κλικ στα περισσότερα.

Οι Ντόουγκλας Αουγκούστο και Λέο Ζαμπά ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Ενέα Μιχάι δούλεψε στη Νέα Μεσημβρία, συνεχίζοντας την αποκατάστασή του.
Πέρα από τους τραυματίες το τεχνικό επιτελείο δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα ενόψει Λαμίας.

Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκαν και οι επιλογές για τη ρεβάνς των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας στο ΔΑΚ Λαμίας, οι οποίες αποτελούνται από τους:
Πασχαλάκη , Ταλιχμανίδη, Λύρατζη, Ροντρίγκο, Ίνγκασον, Κρέσπο, Μιχαηλίδη, Μπάμπα, Περέιρα, Τσιγγάρα, Γιαξή, Νινούα, Ελ Καντουρί, Σβαμπ, Καγκάβα, Κωνσταντέλια, Μουργκ, Λάμπρου, Τζόλη, Σφιντέρσκι, Κρμέντσικ, Κούτσιας.

Κλείνει το άρθρο “Αποστολή ΠΑΟΚ για επαναληπτικό αγώνα κυπέλλου με Λαμία” με τους υπόλοιπους αγώνες και όλα τα αποτελέσματα τα αποτελέσματα του κυπέλλου Ελλάδος 2020-21που θα βρείτε τα ΕΔΩ.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

2η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 30 Μαρτίου, 2024 15:00
1η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 16 Μαρτίου, 2024 20:00
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα