ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΑποστολή του ΠΑΟΚ για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό

Αποστολή του ΠΑΟΚ για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό

Αποστολή του ΠΑΟΚ για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό

Το τεχνικό επιτελείο του ΠΑΟΚ μετά τη σημερινή προπόνηση ανακοίνωσε την αποστολή του ΠΑΟΚ για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό που θα γίνει αύριο, Κυριακή 18 Απριλίου 2021, στην Τούμπα. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 19:30.
Εκτός αποστολής θα είναι: Άντριαν Περέιρα, Σίντζι Καγκάβα, Νίκα Νινούα και ο Ενέα Μιχάι.

Περισσότερα στο σχετικό δελτίο της ομάδας του ΠΑΟΚ.

Το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου το πρωί του Σαββάτου (17.04) ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο γήπεδο της Τούμπας για την 4η αγωνιστική των Play Offs της Super League Interwetten 2020-21.

H τελευταία προπόνηση της ομάδας ξεκίνησε με ένα πρόγραμμα ενεργοποίησης που περιελάμβανε δρομικές ασκήσεις, rondo και παιχνίδια ταχύτητας αντίδρασης.
Στη συνέχεια διεξήχθη τουρνουά τριών ομάδων, ενώ στο φινάλε είχαμε εξάσκηση στα τελειώματα και τις στατικές φάσεις.

Το τεχνικό επιτελείο δεν υπολογίζει σε τέσσερις παίκτες ενόψει Ολυμπιακού.
Ο Νίκα Νινούα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ο Άντριαν Περέιρα έκανε αποθεραπεία, ο Ενέα Μιχάι έκανε πρόγραμμα αποφόρτισης, ενώ ο Σίντζι Καγκάβα βγήκε στο γήπεδο και ξεκίνησε τρέξιμο.

Αναλυτικά οι παίκτες του ΠΑΟΚ που απαρτίζουν την αποστολή του Δικεφάλου για το ντέρμπι είναι οι: Ζίβκοβιτς, Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια, Κρέσπο, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Τσιγγάρας, Λύρατζης, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Ίνγκασον, Ελ Καντουρί, Σβαμπ, Λάμπρου, Α.Ζίβκοβιτς, Τζόλης, Ντόουγκλας, Ουάρντα, Μουργκ, Σφιντέρσκι, Κρμέντσικ.

Τους διαιτητές του παραπάνω αγώνα θα τους βρείτε ΕΔΩ.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

2η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 30 Μαρτίου, 2024 15:00
1η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 16 Μαρτίου, 2024 20:00
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα