ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΑποστολή του ΠΑΟΚ για τους αγώνες με ΠΑΟ & ΑΕΚ

Αποστολή του ΠΑΟΚ για τους αγώνες με ΠΑΟ & ΑΕΚ

Αποστολή του ΠΑΟΚ για τους αγώνες με ΠΑΟ & ΑΕΚ (για Play Offs και κύπελλο)

Μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης η ομάδα του ΠΑΟΚ θα αναχωρήσει για την Αθήνα όπου θα παραμείνει μέχρι και την Τετάρτη 7 Απριλίου 2021.
Αύριο Κυριακή 4 Απριλίου θα δώσει τον πρώτο αγώνα στη Λεωφόρο (15:00) για τη δεύτερη αγωνιστική των Play Offs της Super League 2021 και την ερχόμενη Τετάρτη στο Ο.Α.Κ.Α – Σπύρος Λούης αγωνίζεται (20:00) με την ΑΕΚ για την πρώτη αγωνιστική των ημιτελικών του κυπέλλου Ελλάδος.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ για τους αγώνες με ΠΑΟ & ΑΕΚ θα είναι χωρίς ελλείψεις με μοναδική εξαίρεση την απουσία του Ενέα Μιχάι.

Περισσότερα για την τελευταία προπόνηση και την αποστολή του ΠΑΟΚ για τους αγώνες που θα δώσει στην Αθήνα από σχετική ανάρτηση στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας της Θεσσαλονίκης που αναφέρει:

Ο Δικέφαλος μετακομίζει στην Αθήνα τις επόμενες μέρες για ν’ αντιμετωπίσει Παναθηναϊκό και ΑΕΚ για πρωτάθλημα και Κύπελλο αντίστοιχα σε Λεωφόρο και ΟΑΚΑ.

Μετά το τρίποντο κόντρα στην ΑΕΚ στο γήπεδο της Τούμπας, ο ΠΑΟΚ θέλει να συνεχίσει με νίκη την πορεία του στα Play Offs της Super League Interwetten.

Χρήστος ΤζόληςΗ τελευταία προπόνηση της ομάδας αφορούσε την ενεργοποίηση των παικτών ενόψει του αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό.
Δρομικές ασκήσεις, rondo, τουρνουά τριών ομάδων και στο φινάλε δουλειά στα τελειώματα και τις στατικές φάσεις.

Για τις δύο αυτές αναμετρήσεις ο μόνος που δεν είναι ιατρικά έτοιμος είναι ο Ενέα Μιχάι . Ο Αλβανός στόπερ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα αποκατάστασης και συνεχίζει την πορεία του προς την επάνοδο στους αγωνιστικούς χώρους.

Οι 25 παίκτες που επέλεξε το τεχνικό επιτελείο να ταξιδέψουν στην Αθήνα είναι οι: Ζίβκοβιτς, Πασχαλάκης, Ταλιχμανίδης, Τζόλης, Σφιντέρσκι, Κρμέντσικ, Κούτσιας, Βιεϊρίνια, Λύρατζης, Μπάμπα, Τσιγγάρας, Ελ Καντουρί, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Ίνγκασον, Κρέσπο, Κωνσταντέλιας, Μουργκ, Μιχαηλίδης, Σβαμπ, Ντόουγκλας, Καγκάβα, Ουάρντα, Λάμπρου, Α.Ζίβκοβιτς.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

2η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 30 Μαρτίου, 2024 15:00
1η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 16 Μαρτίου, 2024 20:00
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα