ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΑποστολόπουλος Απόστολος παραμένει στις Σέρρες

Αποστολόπουλος Απόστολος παραμένει στις Σέρρες

Αποστολόπουλος Απόστολος παραμένει στον Πανσερραϊκό

 Με ανακοίνωση το Δ.Σ του Πανσερραϊκού ενημερώνει το φίλαθλο κοινό των Σερρών ότι το “γέννημα και θρέμμα” της ομάδας Αποστολόπουλος Απόστολος, λόγω κορωνοϊού παραμένει στην ομάδα προς το παρόν και η μεταγραφή που ήταν στα σκαριά πριν την πανδημία θα ξανασυζητηθεί με την ομαλοποίηση της υπάρχουσας κατάστασης.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής ήταν ένα βήμα πριν τη μεταγραφή στην Ολλανδική Βίλεμ.

  Αναλυτικά οι ανακοίνωση της ομάδας των Σερρών αναφέρει.

“Τα μέλη της Διοίκησης του ποδοσφαιρικού τμήματος ΜΓΣ Πανσερραϊκός, ενημερώνουν το φίλαθλο κοινό των «λιονταριών» καθώς και τα ΜΜΕ, ότι ο Αποστόλης Αποστολόπουλος, που ξεκίνησε από πολύ μικρός στις ακαδημίες του Πανσερραϊκού και εντυπωσιάζει με την παρουσία του στην Γ΄ Εθνική τα τελευταία 2 χρόνια, παραμένει στο έμψυχο δυναμικό του συλλόγου μας και δεν ισχύει η προφορική συμφωνία με την Ολλανδική Βίλεμ.

Είχαμε ενημερώσει στις 3 Φεβρουαρίου, ότι ο ποδοσφαιριστής μας, θα μετέβαινε στο Τίλμπουργκ για να περάσει τα ιατρικά τεστ και να προπονηθεί από το επιτελείο των Ολλανδών, προκειμένου να επικυρωθεί η μεταγραφή. Η διαδικασία καθυστέρησε και οι δυσάρεστες εξελίξεις με την πανδημία του κορωνοϊού, οδήγησαν στο πάγωμα οποιασδήποτε επίσημης διαπραγμάτευσης.

Τόσο ο παίκτης, όσο και η οικογένεια του, είναι ευχαριστημένοι από το περιβάλλον του Πανσερραϊκού και συνεχίζουμε μαζί, το ποδοσφαιρικό ταξίδι, με σκοπό την εκπλήρωση των στόχων μας. Παραμένουμε δυνατοί και φροντίζουμε για την υγεία μας, προκειμένου να επιστρέψουμε γρηγορότερα στους αγωνιστικούς χώρους, ώστε να μπορούμε να συζητήσουμε ξανά για την αγαπημένη μας, μπάλα και τις μεταγραφές“.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

2η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 30 Μαρτίου, 2024 15:00
1η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 16 Μαρτίου, 2024 20:00
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα