ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΑποτελέσματα για παιδικούς σταθμούς ΚΔΑΠ & ΜΕΑ

Αποτελέσματα για παιδικούς σταθμούς ΚΔΑΠ & ΜΕΑ

Αποτελέσματα για παιδικούς σταθμούς, ΚΔΑΠ & ΚΔΑΠ ΜΕΑ για περίοδο 2020 – 21

Η Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε.) ανακοίνωσε του οριστικούς πίνακες “ΔΙΚΑΙΟΥΧΩΝ – ΜΗ ΔΙΚΑΙΟΥΧΩΝ ΑΞΙΑΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ (VOUCHER)” που αφορά τους παιδικούς σταθμούς, ΚΔΑΠ & ΚΔΑΠ ΜΕΑ για τη δωρεάν φιλοξενία την περίοδο 2020-21.

Οδηγίες για ωφελούμενους:

Οι ωφελούμενες δύνανται να απευθυνθούν για την εγγραφή, είτε σε Φορείς/Δομές που είναι καταχωρημένοι στο «Μητρώο Φορέων /Δομών της Εναρμόνισης», είτε σε οποιονδήποτε άλλο Φορέα/Δομή επιθυμούν, από τη Δευτέρα 24 Αυγούστου 2020.

Ακόμη πρέπει:

Α.  Να εκτυπώσουν την «αξία τοποθέτησης» (voucher) για κάθε παιδί, από την ειδική εφαρμογή «οριστικά αποτελέσματα» της Ε.Ε.Τ.Α.Α. (χρησιμοποιώντας τους κωδικούς TAXISNET)

Β.  Να απευθυνθούν, από 24-8-2020 μέχρι και 2-9-2020, σε οποιαδήποτε Δομή της επιλογής τους για την εγγραφή του/των παιδιού/ών τους η του ατόμου που έχουν την επιμέλεια η τη συμπαράσταση, δίνοντας την «αξία τοποθέτησης» (voucher).
Σε περίπτωση επιθυμίας για ενεργοποίηση της «αξίας τοποθέτησης» μετά τις 2·9·2020, αυτό μπορεί να πραγματοποιηθεί την 1η εργάσιμη ημέρα του κάθε μήνα, εκτός των μηνών Ιουνίου & Ιουλίου 2021.

Γ.  Να συνάψουν /υπογράψουν τυποποιημένη σύμβαση με το Φορέα /Δομή της επιλογή τους.
Η σύμβαση υπογράφεται σε δυο (2) αντίτυπα, ένα (1) για την/τον ωφελούμενο/νη, ένα (1) για το φορέα.

Παρακάτω θα βρείτε τα Link που οδηγούν στα αποτελέσματα αλλά για “λόγους προστασίας των προσωπικών δεδομένων, στους πίνακες αυτούς δεν εμφανίζονται το ονοματεπώνυμο της αιτούσας / αιτούντος και των παιδιών.
Αντί αυτών, εμφανίζονται οι κωδικοί αριθμοί, που έχουν δοθεί από την ΕΕΤΑΑ”.

Οι αιτούσες/αιτούντες μπορούν να δουν τους κωδικούς αυτών και των παιδιών τους καθώς και τα οριστικά αποτελέσματα, στην ειδική εφαρμογή, που έχει επίσης αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ

Κλείνει το άρθρο “Αποτελέσματα για παιδικούς σταθμούς” με τον οριστικό πίνακα επιτυχόντων στο Δήμο Βισαλτίας που μπορείτε να δείτε και να κατεβάσετε από ΕΔΩ και για όλη την Ελλάδα από την εφαρμογή της ιστοσελίδας της Ε.Ε.Τ.Α.Α όπου μπορείτε να δείτε και να κατεβάσετε τους ΟΡΙΣΤΙΚΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΩΝ – ΜΗ ΔΙΚΑΙΟΥΧΩΝ ΑΞΙΑΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ (VOUCHER) κάνοντας κλικ στα περισσότερα.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

3η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 06 Απριλίου, 2024 17:00
2η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 30 Μαρτίου, 2024 15:00 location
Ζωντανά
0 - 0
1η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 16 Μαρτίου, 2024 20:00
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα