ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΑποφάσεις Διοικητικού Συμβουλίου Super League 12 Ιουλίου

Αποφάσεις Διοικητικού Συμβουλίου Super League 12 Ιουλίου

Αποφάσεις Διοικητικού Συμβουλίου Super League 1 της 12 Ιουλίου 2022

Ολοκληρώθηκε το σημερινό Δ.Σ της της Super League και πήρε τις παρακάτω αποφάσεις που αφορούν την πρόσληψη του Mark Clattenburg, τη εξουσιοδότηση του προέδρου και τη δημιουργία ομάδας για το σχεδιασμό της διαιτησίας προσαρμοσμένη στις νέες ανάγκες της εποχής.

Σας μεταφέρουμε την ανακοίνωση της Super League που αναφέρει:

Κατά πλειοψηφία (10 ΠΑΕ υπέρ, 2 ΠΑΕ κατά, 2 ΠΑΕ επιφυλάχθηκαν), οι ΠΑΕ-Μέλη της Super League αποφάσισαν την πρόσληψη του κ. Mark Clattenburg ως Τεχνικού Συμβούλου και Εκπαιδευτή Διαιτησίας, προκειμένου να εφαρμόσει τη δομή της επαγγελματικής διαιτησίας, διατηρώντας τις αρμοδιότητές του για λογαριασμό της Super League, εφόσον δεν παραμείνει ως επικεφαλής της ΚΕΔ, θέση την οποία στηρίζει η συντριπτική πλειοψηφία του Δ.Σ. της Super League.

Ομόφωνα εξουσιοδοτήθηκε ο πρόεδρος του Δ.Σ. της Super League για την έναρξη διερευνητικών συζητήσεων με τηλεοπτικούς παρόχους, για την υλοποίηση της Κεντρικής Διαχείρισης Τηλεοπτικών Δικαιωμάτων, από την αγωνιστική περίοδο 2023-24.

Ομάδα εργασίας αποτελούμενη από την αναπλ. πρόεδρο του Δ.Σ. και στελέχη ΠΑΕ-Μελών της Super League θα επεξεργαστεί, το συντομότερο δυνατόν, το στρατηγικό σχεδιασμό για την αλλαγή του υφιστάμενου πλαισίου λειτουργίας της διαιτησίας, την εγκαθίδρυση συστήματος επαγγελματικής διαιτησίας και την εν γένει θεσμική ενίσχυση του ρόλου και των αρμοδιοτήτων του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Κλείνει το άρθρο “Αποφάσεις Διοικητικού Συμβουλίου Super League” με την ενημέρωση ότι αύριο, Τετάρτη 13 Ιουλίου 2022, θα γίνει νέο Δ.Σ και Γενική Συνέλευση της Super League με τα παρακάτω θέματα που θα βρείτε κάνοντας κλικ στα περισσότερα.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

6η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 27 Απριλίου, 2024 20:00
5η Αγωνιστική Play Out
Κυριακή 21 Απριλίου, 2024 15:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα