ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΑποφάσεις σύσκεψης ΠΑΕ μελών Football League

Αποφάσεις σύσκεψης ΠΑΕ μελών Football League

Αποφάσεις σημερινής σύσκεψης ΠΑΕ μελών της Football League

Με την ολοκλήρωση της σύσκεψης εκδόθηκε ανακοίνωση με την οποία ενημερώνουν τις προτάσεις τους για το αυριανό Δ.Σ της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 και Β Εθνικής.

Αναλυτικά η δήλωση αναφέρει:

Μετά την πανδημία του Covid – 19, οι ομάδες της Football League έχουν περιέλθει σε οικονομική αδυναμία και επιπρόσθετα το κόστος του υγειονομικού πρωτοκόλλου είναι τόσο υψηλό που αδυνατούν να ανταποκριθούν.

Για τους λόγους αυτούς, στη σημερινή σύσκεψη των ΠΑΕ μελών της Football League, αποφασίστηκαν όπως εισηγηθούν στο αυριανό διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 και Β Εθνικής κατηγορίας τα εξής:

1) Όπως τροποποιηθεί η προκήρυξη του πρωταθλήματος της Football League, προκειμένου να γίνει περαίωση του πρωταθλήματος αγωνιστικής περιόδου 2019-2020 και οριστική διακοπή αυτού

2) Όπως υποβληθούν δυο προτάσεις αναδιάρθρωσης:

α) Συγχώνευση της Super League 2 και Football League και δημιουργία νέας ενιαίας κατηγορίας χωρισμένης σε Βορρά και Νότο χωρίς να προκύψει υποβιβασμός καμίας ομάδος.

β) Άνοδος οκτώ (8) ομάδων από την Football League στην Super League 2, χωρίς να υπάρξει υποβιβασμός ομάδων.

Κλείνει το άρθρο “Αποφάσεις σημερινής σύσκεψης μελών της Football League” με τις οκτώ ομάδες της Γ Εθνικής που ανεβαίνουν κατηγορία που είναι:
1ος όμιλος: Πανσερραϊκός, 2ος όμιλος: Αλμωπός Αριδαίας, 3ος όμιλος: Πιερικός, 4ος όμιλος: ΑΕΠ Κοζάνης, 5ος όμιλος: Καλλιθέα, 6ος όμιλος: Ρόδος, 7ος όμιλος: Αστέρας Βλαχιώτη και 8ος όμιλος: Επισκοπή.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

5η Αγωνιστική Play Out
Κυριακή 21 Απριλίου, 2024 15:00
4η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 13 Απριλίου, 2024 15:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα