ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΑπό τις Σέρρες στη Λίβερπουλ με στάση Ολυμπιακό

Από τις Σέρρες στη Λίβερπουλ με στάση Ολυμπιακό

Από τις Σέρρες στη Λίβερπουλ με στάση στον Ολυμπιακό, για άλλη μία φορά στα κόκκινα ο Τσιμίκας!!!

Λευκώνας_ Αποτελέσματα Σερρών Κυριακής 12Ο Κώστας Τσιμίκας (αριστερός μπακ) γεννήθηκε στις 12 Μαΐου 1996 στην Θεσσαλονίκη, με καταγωγή από Λευκώνα Σερρών όπου και πρωτόπαιξε στην τοπική ομάδα, Ολυμπιακός !!! Λευκώνα, επόμενη ποδοσφαιρική στάση η Νέαπολη Θεσσαλονίκης.
Σε ηλικία 14 ετών πηγαίνει στον Πανσερραϊκό, στα 17 παίζει στην μεγάλη ομάδα έχοντας 20 συμμετοχές στη Γ’ Εθνική κατηγορία και 5 γκολ (σεζόν 2013-14).

Αρχές του 2014 αγωνίζεται στις ακαδημίες του Ολυμπιακού. Το Σεπτέμβριο του 2014 για πρώτη φορά ακολουθεί σε αποστολή την ομάδα του Ολυμπιακού σε αγώνα κυπέλλου απέναντι στην Παναχαϊκή. Πρώτο παιχνίδι στον ΟΣΦΠ το Οκτώβριο του 2015 με αντίπαλο τον Πλατανιά (κύπελλο) και στη Super League έκανε ντεμπούτο το Δεκέμβριο του 2015 απέναντι στην Καλλονή.

Τη σεζόν 2016-17 αγωνίζεται δανεικός στην Έσμπιεργκ – Δανία (δεύτερη στολή κόκκινα) και την επόμενη σεζόν, πάλι δανεικός, πηγαίνει στην Ολλανδία (Τίλμπουρχ).
Στη Δανία έχει 13 συμμετοχές (9 πρωτάθλημα & 4 κύπελλο) και δύο γκολ στο πρωτάθλημα.
Στην Τίλμπουρχ έχει 37 συμμετοχές(33 πρωτάθλημα & 4 κύπελλο) και από τρία σε πρωτάθλημα & κύπελλο.

Τις σεζόν 2018-19 & 2019-20 αγωνίζεται στην ομάδα βασικός στην ομάδα του Πειραιά. Την τελευταία σεζόν είχε 46 συμμετοχές σε πρωτάθλημα, κύπελλο και Ευρώπη.

Το 2015 μπήκε στους μικρούς της Εθνικής Ελλάδος και πρώτο επίσημο παιχνίδι με την Εθνική Ελλάδος τον Οκτώβριο του 2018 απέναντι στην Εθνική Ουγγαρίας.

liverpoul

Συνέχεια στην πορεία του Τσιμίκα από τις Σέρρες στη Λίβερπουλ με την ανακοίνωση της Λίβερπουλ:

Η Liverpool FC με ανακοίνωση πληροφορεί ότι “Ο 24χρονος αριστερός μπακ πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και έβαλε την υπογραφή του στο συμβόλαιο με τη νέα του ομάδα, από τον Ολυμπιακό, με μακροχρόνιο συμβόλαιο.
Ο 24χρονος διεθνής της Ελλάδας, που είναι τρεις φορές πρωταθλητής στη χώρα του, εντάσσεται στους πρωταθλητές της Πρέμιερ Λιγκ”

Ο Jürgen Klopp δήλωσε ότι “είναι ενθουσιασμένος με την υπογραφή του Κώστα Τσίμικα στη Λίβερπουλ”.

Πρώτη δήλωση του Έλληνα ποδοσφαιριστή μετά την υπογραφή.

“Είμαι πολύ χαρούμενος. Είμαι υπερήφανος που είμαι εδώ. Για εμένα η Λίβερπουλ είναι η μεγαλύτερη ομάδα στον κόσμο. Είναι τιμή να βρίσκομαι εδώ και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Μου αρέσει πολύ. Μου αρέσει πολύ το πρωτάθλημα εδώ. Το έβλεπα στην τηλεόραση και ήταν πάντα όνειρό μου από μικρό παιδί να έρθω και να παίξω στην Premier League.
Με πολλή δουλειά και συγκέντρωση, κάνοντας αυτό που θέλει ο προπονητής, μπορώ να είμαι στο υψηλότερο επίπεδο. Θέλω να πετύχω τους στόχους μας. Να πάρουμε πάλι το πρωτάθλημα και να κατακτήσουμε το Champions League”

Σε άλλη δήλωσή του αναφέρει για την οικογένεια του:

Ο αδερφός μου είναι οπαδός της Λίβερπουλ και με έσπρωξε να έρθω εδώ. Ακόμα και τώρα δεν το πιστεύει ότι είμαι εδώ. Τώρα που θα δει τις φωτογραφίες θα το καταλάβει ότι υπέγραψα και θα είναι χαρούμενος. Όλη η οικογένειά μου και ο αδερφός μου, είναι πολύ χαρούμενοι.

Φώτο αγώνα ΟΣΦΠ - 2ος Όμιλος Champions League 2018-2019Ο Ολυμπιακός έστειλε τις ευχές του στο πρώην ποδοσφαιριστή της.
“Το 2014 ο Τσιμίκας εντάχθηκε στην Ακαδημία μας! Σήμερα ανακοινώνουμε με υπερηφάνεια τη μεταγραφή του στην πρωταθλήτρια Αγγλίας και εν ενεργεία πρωταθλήτρια Ευρώπης και κόσμου, Λίβερπουλ! Σου ευχόμαστε κάθε επιτυχία Κώστα, θα είσαι πάντα μέλος της ερυθρόλευκης οικογένειας”.

Κλείνει το άρθρο “Από τις Σέρρες στη Λίβερπουλ” με τις ευχές της ιστοσελίδας μας για την καλύτερη επιτυχία στον Κώστα.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

3η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 06 Απριλίου, 2024 17:00
2η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 30 Μαρτίου, 2024 15:00 location
Ζωντανά
0 - 0
1η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 16 Μαρτίου, 2024 20:00
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα