ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΑπό το Σάββατο αναμένεται νέα επιδείνωση του καιρού

Από το Σάββατο αναμένεται νέα επιδείνωση του καιρού

Από το Σάββατο αναμένεται νέα επιδείνωση του καιρού.

   Σύμφωνα με τις προβλέψεις ΕΜΥ, από το Σάββατο 12 Ιανουαρίου αναμένεται νέα επιδείνωση με βροχές και χιόνια ακόμα και σε περιοχές με χαμηλό υψόμετρο. Το νέο κύμα κακοκαιρίας με πτώση θερμοκρασίας και χιονοπτώσεις ακόμα και σε πεδινές περιοχές της βόρειας Ελλάδας θα μας απασχολήσει από το Σάββατο μέχρι και την Τρίτη.
  Βελτιωμένος, βέβαια θα είναι ο καιρός αύριο Παρασκευή, οπότε τα άσχημα καιρικά φαινόμενα θα περιοριστούν κυρίως στα δυτικά ηπειρωτικά και θα εξασθενήσουν.
Παγετός θα σημειωθεί στα κεντρικά και βόρεια ορεινά και ημιορεινά, και κατά τις πρωινές ώρες σε πεδινά της Μακεδονίας.Η ορατότητα θα είναι περιορισμένη, τόσο έως τις πρωινές όσο και προς τις βραδινές ώρες.

Η θερμοκρασία στη Μακεδονία θα κυμανθεί από -3 έως 5.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από αύριο έως και την Τρίτη 15/01/19
Χιόνια και σε χαμηλά υψόμετρα προβλέπει η ΕΜΥ τη Δευτέρα στην κεντρική και στη Βόρεια Ελλάδα τη Δευτέρα, ενώ το Σαββατοκύριακο τα χιόνια θα παραμείνουν περισσότερο σε ορεινές περιοχές της κεντρικής Ελλάδας,της Πελοποννήσου και της Κρήτης.
Προσοχή, αύριο

Για το Σάββατο αναμένονται λίγες νεφώσεις στα βόρεια, ενώ στην υπόλοιπη χώρα θα έχουμε νεφώσεις με τοπικές βροχές και χιονοπτώσεις στα ηπειρωτικά ορεινά και από το βράδυ και στα ορεινά της Κρήτης. Σποραδικές καταιγίδες θα έχουμε στα νότια κυρίως θαλάσσια- παραθαλάσσια. Οι άνεμοι θα πνέουν στα νότια από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Στα υπόλοιπα από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ και στα πελάγη τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή πτώση, ενώ παγετός θα σημειωθεί στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες.

Την Κυριακή θα έχουμε ασθενείς βέβαια χιονοπτώσεις στα ορεινά της Ανατολικής Στερεάς, στην Πελοπόννησο και την Κρήτη, ενώ στην υπόλοιπη χώρα θα υπάρχουν αυξημένες νεφώσεις στα ανατολικά και νότια με τοπικές βροχές. Τις πρωινές ώρες αναμένουμε πρόσκαιρες καταιγίδες στη νότια νησιωτική χώρα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις από 4 έως 6 μποφόρ και στα πελάγη τοπικά 7 μποφόρ, όμως η θερμοκρασία δεν θα έχει αξιόλογη μεταβολή. Ο παγετός θα είναι ισχυρός στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά.

Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν τη Δευτέρα στα ηπειρωτικά ορεινά και ημιορεινά και βαθμιαία στα κεντρικά και βόρεια σε περιοχές με το χαμηλότερο υψόμετρο. Σποραδικές καταιγίδες θα υπάρχουν κυρίως στα θαλάσσια και παραθαλάσσια. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει πτώση με παγετό στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά τις πρωινές αλλά και βραδινές ώρες.

Κλείνοντας το άρθρο “Από το Σάββατο αναμένεται νέα επιδείνωση του καιρού” την Τρίτη αναμένουμε σποραδικές καταιγίδες και χιονοπτώσεις να σημειωθούν στα ορεινά που θα περιοριστούν στα ανατολικά και νότια.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ και τοπικά στα πελάγη 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή.
G. Panseraikos
G. Panseraikoshttps://panseraikos.gr/
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα νέο ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

6η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 27 Απριλίου, 2024 20:00
5η Αγωνιστική Play Out
Κυριακή 21 Απριλίου, 2024 15:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα