ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΑρχές Φεβρουαρίου εμβόλιο στα Κ.Υ. Δ. Βισαλτίας

Αρχές Φεβρουαρίου εμβόλιο στα Κ.Υ. Δ. Βισαλτίας

Αρχές Φεβρουαρίου εμβόλιο και στα Κ.Υ. Νιγρίτας & Μαυροθάλασσας

Σύμφωνα με ανάρτηση στην ιστοσελίδα της ΕΡΤ, από τις αρχές Φεβρουαρίου 2021 θα μπορεί να γίνετε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού και στα κέντρα υγείας του Δήμου της Βισαλτίας και ειδικότερα στο Κ.Υ Νιγρίτας και Κ.Υ Μαυροθάλασσας.

Αναλυτικά το άρθρο της ΕΡΤ αναφέρει:

Τρεις εμβολιαστικές γραμμές στο Κ.Υ. Νιγρίτας και μία στη Μαυροθάλασσα από τον Φεβρουάριο

Τέσσερις εμβολιαστικές γραμμές συνολικά, στα Κέντρα Υγείας Νιγρίτας και Μαυροθάλασσας, για το εμβόλιο κατά της Covid-19 αναμένεται να λειτουργήσουν από τον Φεβρουάριο στον Δήμο Βισαλτίας ανακοίνωσε σήμερα μιλώντας στην ΕΡΤ Σερρών ο δήμαρχος της περιοχής, Θανάσης Μασλαρινός.

Αντιδήμαρχοι Δήμου Βισαλτίας _ Ορισμό αντιδημάρχωνΟ κ. Μασλαρινός τόνισε πως ήδη έχει ξεκινήσει η εκπαίδευση του προσωπικού στα εν λόγω Κ.Υ και αναμένεται από τις αρχές Φεβρουαρίου να λειτουργήσουν τρεις εμβολιαστικές γραμμές σε αίθουσες του Κ.Υ Νιγρίτας και μία στο Κ.Υ. Μαυροθάλασσας.

Επισήμανε πως ήδη υπάρχει μια πολύ καλή συνεργασία με την 4η ΥΠΕ, το Νοσοκομείο και τοπικούς φορείς προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία και να μη χρειάζεται οι υπερήλικες και όχι μόνο να μεταβαίνουν στα δύο υπάρχοντα εμβολιαστικά κέντρα (Σέρρες-Σιδηρόκαστρο) διανύοντας μεγάλες χιλιομετρικά αποστάσεις.

Ο δήμαρχος Βισαλτίας χαιρέτισε την πρωτοβουλία του προέδρου της κοινότητας Αχινού, Ανέστη Κεμανιτζόγλου, να μεταφέρει ο ίδιος και συνεργάτες του τους ηλικιωμένους στα υπάρχοντα εμβολιαστικά κέντρα, παροτρύνοντας και άλλους προέδρους να το κάνουν, σημειώνοντας πως ο Δήμος Βισαλτίας θα παρέχει βοήθεια, όπου χρειαστεί.

Σας μεταφέρουμε την ανακοίνωση του προέδρου της Τ.Κ Αχινού, κ. Ανέστη Κεμανιτζόγλου, σχετικά με την πρόθεση και διάθεσή του να βοηθήσει τους ηλικιωμένους να κάνουν το εμβόλιο κατά του Covid-19.

kemanitzoglou_anstis_Κεμανιτζογλου_Τέστ κορονοϊούΛόγω έλλειψης εμβολιαστικού κέντρου στο Δήμο Βισαλτίας πήραμε την απόφαση όποιος συμπολίτης μας δεν μπορεί να μετακινήθει στο εμβολιαστικό κέντρο (Σερρών/Σιδηροκάστρου) να τον μετακινήσουμε δωρεάν κατόπιν του προγραμματισμένου ραντεβού του με τα προβλεπόμενα μέτρα πάντα ασφαλειας.  Οποίος αδυνατεί να μετακινηθεί να επικοινώνησει μαζί μου .

Ως εκλεγμένος αυτοδιοικητικός νιώθω χρέος μου να βοηθήσω κάθε συνάνθρωπο που χρειάζεται βοήθεια.  6973818505 (Ανέστης Κεμανιτζόγλου).

Βίντεο για τη Νιγρίτα θα βρείτε ΕΔΩ.
X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

6η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 27 Απριλίου, 2024 20:00
5η Αγωνιστική Play Out
Κυριακή 21 Απριλίου, 2024 15:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα