ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΑυξήσεις στις τιμές του νερού στο Δήμο Βισαλτίας

Αυξήσεις στις τιμές του νερού στο Δήμο Βισαλτίας

Αυξήσεις στις τιμές του νερού στο Δήμο Βισαλτίας

Σας μεταφέρουμε το άρθρο της κ. Βάνας Πλιάκου, επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δήμο Βισαλτίας.
Το παρακάτω άρθρο δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Νέα Πορεία του Τριανταφύλλου Δ. Χρήστου και από όπου το πήραμε.

Εν μέσω πανδημίας οι αυξήσεις στις τιμές του νερού στο Δήμο Βισαλτίας.

Ο κ. Δήμαρχος επέλεξε και στην κορυφαία πράξη της κάθε Δημοτικής Αρχής δηλαδή στην τιμολογιακή πολιτική του Δήμου να λειτουργήσει και να πράξει με γνώμονα την εξυπηρέτηση και μόνο των δικών του συμφερόντων και την εύρεση τρόπων και πόρων για την κάλυψη των θέσεων που αυτός δημιούργησε ικανοποιώντας προεκλογικές υποσχέσεις.

Συνδημότες επιμένω ότι πρόκειται για κορυφαία πράξη καθώς από την τιμολογιακή πολιτική καθορίζεται το χρηματικό αντίτιμο για τις υπηρεσίες που παρέχονται από τη Δημοτική Επιχείρηση της Δ.Ε.Υ.Α.Β. και η διαμόρφωσή της σχετίζεται με παράγοντες όπως αντικειμενικούς στόχους, περιορισμούς όπως το κόστος ,ανταγωνισμούς εισόδημα καταναλωτών κ.α.

Όμως έχει περάσει σχεδόν ένας χρόνος ,η πολιτική του έχει χαραχτεί, το στίγμα δόθηκε και είναι αργά, πολύ αργά για όχι μόνο για δάκρυα αλλά και για να κάνει πίσω σε ό,τι υποσχέθηκε ,όχι σε σας αλλά στους δικούς του.
Αυτός είναι ο λόγος που εν μέσω πανδημίας και στα κρυφά ,χωρίς να το φέρει στο Δημοτικό Συμβούλιο αλλά εκμεταλλευόμενος τις νομοθετικές ρυθμίσεις που του δίνουν τη δυνατότητα έφερε ΑΥΞΗΣΕΙΣ στα νοικοκυριά και στις κάθε είδους επιχειρήσεις του Δήμου μας.

Την ώρα που άλλοι δήμοι παρέχουν διευκολύνσεις λόγω της πανδημίας εμείς επιλέγουμε να πρωτοτυπήσουμε. Προφασίζεται την κακή κατάσταση των οικονομικών της Δ.Ε.Υ.Α.Β. Σημειωτέον ότι ζητήσαμε, υποβάλαμε αίτημα στο Δ.Σ. για πλήρη ενημέρωση ,πλήρη, σε θέματα της επιχείρησης και μέχρι τον Φεβρουάριο δεν είχαμε απάντηση σ αυτό το καίριο θέμα.

Από τον Σεπτέμβριο όμως που λαμβάνει χώρα η δική μας θητεία ,εμείς βλέπουμε ακυβερνησία και κακοδιαχείριση στη Δ.Ε.Υ.Α.Β με αλλαγές στη διοίκηση, με καθυστέρηση έκδοσης λογαριασμών πράγμα που οδηγεί στην αδυναμία είσπραξης άρα και καθίζησης των οικονομικών.
Είμαστε στα μέσα του Μάη και δεν έχουμε λάβει τους λογαριασμούς του πρώτου τριμήνου του 2020. Πώς να εισπράξει;

Την ίδια στιγμή δημιούργησε θέση γραφείου Τύπου Δ.Ε.Υ.Α.Β. Τί το θέλει; Για την προβολή του και την αναπαραγωγή προπαγάνδας; Πάντως όχι για την έκδοση λογαριασμών. Επιπλέον η Δ.Ε.Υ.Α.Β. έχει visaltias_panseraikos.gr_Βισαλτίαςμετατραπεί σε πλυντήριο εξαργύρωσης προεκλογικών γραμματίων αφού μέσω δήμου είναι δυσκολότερο.

Συνδημότες οι αυξήσεις στα νοικοκυριά είναι γεγονός και οφείλονται στο μέλημά του να βρει πόρους και χρήματα για να ικανοποιεί τους δικούς του, θέσεις που αυτός δημιούργησε, εξωτερικούς συνεργάτες .
Αξίζει να ειπωθεί ότι η διαμόρφωση αυτή της τιμολογιακής πολιτικής ανατέθηκε σε εξωτερικό συνεργάτη που μας στοίχισε 5000 ευρώ. Γιατί; Αδυνατούσατε να χαράξετε πολιτική εσείς και οι συνεργάτες σας; ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ που μας στοιχίζει και αυτός 3.070,01 ευρώ/μήνα; και όλοι αυτοί που εσείς τοποθετήσατε γύρω σας;

Ευχόμαστε τουλάχιστον δίπλα στις αυξήσεις να μην υπάρξουν και προβλήματα στην παροχή των υπηρεσιών της Δ.Ε.Υ.Α.Β. και μάλιστα στο δύσκολο και απαιτητικό διάστημα του καλοκαιριού.

Όμως λόγια χωρίς σχέδιο παραμένουν μια απλή ευχή. ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ

Η επικεφαλής της  “ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΣΑΛΤΙΑ” 
Βάνα Πλιάκου.

Κλείνει το άρθρο “Αυξήσεις στις τιμές του νερού στο Δήμο Βισαλτίας” με την ενημέρωση ότι οποιαδήποτε απάντηση του Δήμου Βισαλτίας μας σταλεί ή κάποιου δημότη η ιστοσελίδα δεσμεύεται να δημοσιεύσει.
X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

5η Αγωνιστική Play Out
Κυριακή 21 Απριλίου, 2024 15:00
4η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 13 Απριλίου, 2024 15:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα