ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΒιβλιοθήκη Βισαλτίας αλλαγή ωραρίου & εμπλουτισμός

Βιβλιοθήκη Βισαλτίας αλλαγή ωραρίου & εμπλουτισμός

Βιβλιοθήκη Βισαλτίας αλλαγή ωραρίου & εμπλουτισμός με νέα βιβλία από δωρεές

Με δύο δελτία τύπου ο Δήμος Βισαλτίας ενημερώνει για την προσθήκη νέων βιβλίων στη δημοτική βιβλιοθήκη από τους δωρητές κ. Δημήτρη Κούκο & κ. Ιπποκράτη Χατζηαγγελίδη και την αλλαγή ωραρίου λειτουργίας της.

Περισσότερα στα σχετικά δελτία που αναφέρουν.

Α. «Πλουσιότερη» η δημοτική βιβλιοθήκη από τις δωρεές συμπολιτών μας

Η δημοτική αρχή ευχαριστεί τους συμπολίτες μας οι οποίοι εμπλούτισαν την βιβλιοθήκη του Δήμου Βισαλτίας. Τον κ. Δημήτρη Κούκο, από το Σιτοχώρι, για την δωρεά τριών βιβλίων-ποιημάτων του, που αναφέρονται στο Σιτοχώρι και την ευρύτερη περιοχή και τον Σερραίο κ. Ιπποκράτη Χατζηαγγελίδη για την δωρεά ολόκληρης της συλλογής βιβλίων του, περίπου 200 τίτλων, στην δημοτική βιβλιοθήκη.

Β. Αλλαγή ωραρίου λειτουργίας της βιβλιοθήκης του δήμου Βισαλτίας

Από τον δήμο Βισαλτίας ανακοινώνεται το νέο ωράριο της δημοτικής βιβλιοθήκη, η οποία στεγάζεται στον 2ο όροφο του «Ιωάννειου» κτιρίου στη Νιγρίτα.
Συγκεκριμένα, ο δανεισμός και οι επιστροφές βιβλίων πραγματοποιούνται καθημερινά, από Δευτέρα έως Παρασκευή, με ώρες προσέλευσης κοινού 8:00 π.μ. – 14:00μ.μ.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2322025516.

Σας μεταφέρουμε και την πληροφορία ότι, επίκειται και μία νέα δωρεά σειράς βιβλίων από τον δόκτορα Σιαμάκη Κωνσταντίνο ορμώμενο από την Τερπνή Σερρών που διαμένει στη Θεσσαλονίκη.

Από την πλευρά της ιστοσελίδας του panseraikos.gr θα συγχαρούμε τους παραπάνω δωρητές και ελπίζουμε να γίνει παράδειγμα σε όλους μας.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

3η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 06 Απριλίου, 2024 17:00
2η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 30 Μαρτίου, 2024 15:00 location
Ζωντανά
0 - 0
1η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 16 Μαρτίου, 2024 20:00
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα