ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΒραβείο ψηφιακής δημιουργίας από Λύκειο Νιγρίτας

Βραβείο ψηφιακής δημιουργίας από Λύκειο Νιγρίτας

1o βραβείο ψηφιακής δημιουργίας από το Λύκειο Νιγρίτας

Μία ευχάριστη είδηση στις δύσκολες ημέρες που περνάμε μας έρχεται από το γενικό Λύκειο της περιοχή μας.

Η ομάδα από το Γενικό Λύκειο Νιγρίτας, διακρίθηκε στον 2ο Διεθνή Μαθητικό Διαγωνισμό Οπτικοακουστικής και Ψηφιακής Δημιουργίας
«Η ιστορία σου, είναι ιστορία της πόλης σου» αποσπώντας το 1ο βραβείο στην κατηγορία Λυκείου!

Οι μαθητές του παραπάνω Λυκείου έκαναν ένα ντοκιμαντέρ με τίτλο “Περιπλάνηση στην ιστορία του Χουμνικού” όπου εμπεριέχονται και άλλες πληροφορίες της ευρύτερης περιοχής.
Αύριο το πρωί στις 10:00 – 11:00 στο κανάλι της Βουλής στην τηλεόραση θα προβληθούν οι βραβευμένες δημιουργίες μέσα στις οποίες βρίσκεται και το βραβευμένο βίντεο του Λυκείου Νιγρίτας.

Θα χαρούμε πολύ εάν το παρακολουθήσετε και περιμένουμε τα σχόλιά σας αναφέρουν οι μαθητές και μας ενημερώνουν ότι για όσους δεν μπορέσουν να το παρακολουθήσουν τις επόμενες ημέρες θα αναρτηθεί στο YouTube.

Κλείνει το άρθρο “1o βραβείο ψηφιακής δημιουργίας από το Λύκειο Νιγρίτας” με άλλες επιτυχίες του παραπάνω Λυκείου, όπως το τρίτο βραβείο στο μαθητή του Λυκείου Νιγρίτας τον Αντώνη Γκίκα και την παράσταση αρχαίας τραγωδίας από τους μαθητές του γενικού Λυκείου Νιγρίτας.

Το σύνδεσμο για τον τρίτο βραβείο στο μαθητή θα το βρείτε ΕΔΩ και για τη θεατρική παράσταση που δόθηκε τον Απρίλιο του 2019 υπάρχει ΕΔΩ.

G. Panseraikos
G. Panseraikoshttps://panseraikos.gr/
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα νέο ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

5η Αγωνιστική Play Out
Κυριακή 21 Απριλίου, 2024 15:00
4η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 13 Απριλίου, 2024 15:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα