ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΒραζιλία - Βέλγιο 1-2 το Βέλγιο στα ημιτελικά

Βραζιλία – Βέλγιο 1-2 το Βέλγιο στα ημιτελικά

Βραζιλία – Βέλγιο 1-2 το Βέλγιο στα ημιτελικά
  Στο Καζάν αρένα ο Σέρβος διαιτητής, Milorad MASIC, σφυρίζει την έναρξη του αγώνα. Πρώτη καλή στιγμή για τη Βραζιλία στο 7΄. Στην εκτέλεση του κόρνερ από τον Νεϊμάρ η μπάλα πάει στον Τιάγκο Σίλβα ο οποίος σουτάρει και η μπάλα στο κάθετο αριστερό δοκάρι. Στο 13΄σειρά του Βελγίου να εκτελέσει κόρνερ με τον Τσαντλί και από κόντρα στον Βραζιλιάνο Φερναντίνιο η μπάλα καταλήγει στα δίχτυα της Βραζιλίας. Το αυτογκόλ του Φερναντίνιο είναι το ενδέκατο, μέχρι τώρα από την έναρξη του Μουντιάλ.
  Η Βραζιλία πιέζει για ισοφάριση αλλά το γκολ το βάζει το Βέλγιο με πολύ ωραίο πλάγιο σουτ του Ντε Μπρούιν στο 30΄. Η Βραζιλία πιέζει το Βέλγιο αμύνεται και το σκορ με το σφύριγμα με τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου είναι 2-0 υπέρ του Βελγίου. Κατοχή μπάλας για Βραζιλία 55%.
  Οι ομάδες ξεκίνησαν τον αγώνα με:
  Στους οχτώ των προημιτελικών η ΒραζιλίαΣύνθεση Βραζιλίας (Αντενόρ Λεονάρντο Μπάκι): Άλισον (Τερματοφύλακας), Μιράντα (Αρχηγός), Φάγκνερ, Κουτίνιο, Γουίλιαν, Γκάμπριελ Ζέσους, Τιάγκο Σίλβα, Μαρσέλο, Παουλίνιο, Φερναντίνιο, Νεϊμάρ.
  Σύνθεση Βελγίου (Ρομπέρτο Μαρτίνεθ): Κουρτουά (Τερματοφύλακας), Αζάρ (Αρχηγός), Βίτσελ, Αλντερβάιρελντ, Ντε Μπρούιν, Λουκάκου, Κομπανί, Φελαϊνί, Βερτόγχεν, Μενιέ, Τσαντλί.
Συνέχεια στο άρθρο “Βραζιλία – Βέλγιο 1-2 το Βέλγιο στα ημιτελικά”με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου. Αλλαγή για Βραζιλία, να βγαίνει ο Γουίλιαν και να μπαίνει ο Ρομπέρτο Φερμίνιο. Πρώτη κίτρινη κάρτα στον αγώνα σε ποδοσφαιριστή του Βελγίου στο 47΄(Αλντερβάιρελντ).
Δεύτερη αλλαγή για Βραζιλία στο 56΄, στη θέση του Γκάμπριελ Ζέσους ο Ντόουγκλας Κόστα. Συνεχή πίεση της Βραζιλίας αλλά το γκολ δε έχετε και το Βέλγιο με αντεπιθέσεις να γίνετε επικίνδυνο ζητώντας το τρίτο γκολ που θα τους στείλει από νωρίς στα ημιτελικά. Η κατοχή μπάλας στο δεύτερο ημίχρονο, στο 26΄, είναι 59% για Βραζιλία.
Στο 70΄δεύτερη κίτρινη σε παίκτη του Βελγίου (Μενιέ). Τρία λεπτά αργότερα η τρίτη αλλαγή για τη Βραζιλία, βγαίνει ο Παουλίνιο και τη θέση παίρνει ο Ρενάτο Αουγκούστο.
Στο 76΄με κεφαλιά ο νεοσυλθείς Ρενάτο Αουγκούστο μετά από πάσα του Κουτίνιο κάνει το 1-2 και δίνει ελπίδες στους Βραζιλιάνους.
Στο 82΄πρώτη αλλαγή για το Βέλγιο με Τσαντλί να αφήνει τη θέση του στον Τόμας Βερμάελεν.
Η Βραζιλία συνεχίζει να χάνει ευκαιρίες και μια από αυτές με τον Κουτίνιο στο 83΄.
Πρώτη κίτρινη σε Βραζιλιάνο στο 85΄(Φερναντίνιο).
Στο 86΄ο Λουκάκου (Βέλγιο) εκτός και μπαίνει ο Γιούρι Τίλεμανς.
Κίτρινη στον Φάγκνερ (89΄Βραζιλία).
Τελικό αποτέλεσμα, μετά από πέντε λεπτά καθυστερήσεις, είναι 1-2 για το Βέλγιο το οποίο στα ημιτελικά θα συναντήσει τη Γαλλία που στον πρώτο σημερινό αγώνα κέρδισε την Ουρουγουάη με σκορ 2-0. Ο αγώνας θα γίνει στις 10/07/2018 στην Αγία Πετρούπολη.
Όλες οι ομάδες των ημιτελικών είναι από την Ευρώπη.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

3η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 06 Απριλίου, 2024 17:00
2η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 30 Μαρτίου, 2024 15:00 location
Ζωντανά
0 - 0
1η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 16 Μαρτίου, 2024 20:00
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα