ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΓαλλία παγκόσμια πρωταθλήτρια – Μόσχα 2018

Γαλλία παγκόσμια πρωταθλήτρια – Μόσχα 2018

 Γαλλία παγκόσμια πρωταθλήτρια – Μουντιάλ Μόσχα 2018
  Τελικός παγκοσμίου κυπέλλου 2018 Γαλλία – Κροατία 4-2
   Τελευταίο σφύριγμα του Αργεντινού Néstor Fabián Pitana και οι ποδοσφαιριστές της Γαλλίας να αγκαλιάζονται και τους Κροάτες να είναι απαρηγόρητοι για το αποτέλεσμα του τελικού. Τα ίδια συναισθήματα και στις χώρες των δύο ομάδων.
    Κυπελλούχος World Cup Μόσχα 2018 η Γαλλία.
Ο Γάλλος προπονητής,Ντιντιέ Ντεσάν, ξεκίνησε με Γιορίς (Τερματοφύλακας & Αρχηγός), Ζιρού, Ουμτιτί, Ερναντέζ, Παβάρ, Βαράν, Καντέ, Γκριεζμάν, Ματουιντί, Πογκμπά, Εμπαπέ.
Κροατία_ Στα πέναλτι Κροατία - Δανία Η ΚροατίαΟ Ζλάτκο Ντάλιτς, προπονητής Κροατίας, κατέβασε την ενδεκάδα: Σούμπασιτς (Τερματοφύλακας), Μόντριτς (Αρχηγός), Μπρόζοβιτς, Ράκιτιτς, Πέρισιτς, Ρέμπιτς, Μάντζουκιτς, Βίντα, Στρίνιτς, Βρσάλκο, Λόβρεν.
 Φανταστικό πρώτο ημίχρονο με τρία γκολ για τις δύο ομάδες. Με αυτογκόλ ο Μάριο Μάντζουκιτς κάνει το 1-0 για τη Γαλλία στο 19΄μετά από εκτέλεση φάουλ του Γκριεζμάν. Οχτώ λεπτά αργότερα, στο 27΄, πρώτη κίτρινη για τη Γαλλία (Καντέ), φάουλ κερδισμένο για Κροατία που εκτελείτε και μετά από κόντρες , κεφαλιές η μπάλα καταλήγει στον Πέρισιτς που με ευθύβολο σουτ κάνει το 1-1.
 Η χαρά των τυπικά φιλοξενούμενων κράτησε μέχρι το 38΄που ο Γκριεζμάν κάνει το 2-1. Η φάση άρχισε στο 34΄με εκτέλεση κόρνερ από τους Γάλλους και στην προσπάθεια του Πέρισιτς να διώξει, η μπάλα απομακρύνετε με το χέρι του, ο Pitana αφού συμβουλεύετε το VAR δείχνει πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Γκριεζμάν (39΄). Στο 41΄ δεύτερη κίτρινη σε Γάλλο.
 Αποτέλεσμα πρώτου ημιχρόνου 2-1.
  Αρχίζει το δεύτερο ημίχρονο με τους Κροάτες να μπαίνουν δυνατά στο αγώνα, στο πρώτο δεκάλεπτο να έχουν κατοχή μπάλας 60% αλλά τη φάση για γκολ την έκανε η Γαλλία στο 52΄ με Κιλιάν Εμπαπέ. Το πάρτι για τους Γάλλους άρχισε στο 58΄με γκολ του Πογκμπά, στο 65΄ ο Κιλιάν Εμπαπέ έκανε το 4-1 και τους Γάλλους να νιώθουν ήδη παγκόσμιοι πρωταθλητές. Το γκολ της Κροατίας στο 69΄(Μάντζουκιτς), μετά από λάθος του Γάλλου τερματοφύλακα δεν ήταν ικανό να αλλάξει το αποτέλεσμα του αγώνα.
  Τελικό αποτέλεσμα 4-2 και η Γαλλία παγκόσμια πρωταθλήτρια για δεύτερη φορά, το 1998 στη Γαλλία και 2018 Ρωσία.      Το 2022 στο Κατάρ !!!

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

5η Αγωνιστική Play Out
Κυριακή 21 Απριλίου, 2024 15:00
4η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 13 Απριλίου, 2024 15:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα