ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΓερμανία vs Σουηδία 2-1 με ανατροπή και κόκκινη

Γερμανία vs Σουηδία 2-1 με ανατροπή και κόκκινη

Γερμανία vs Σουηδία 2-1 με ανατροπή και κόκκινη
Με γκολ στο 90+5΄η Γερμανία μπήκε στη διεκδίκηση για μία θέση στους δεκαέξι. Με εκτέλεση φάουλ ο Toni Kroos, αφού άλλαξε τη μπάλα με συμπαίχτη του, κάνει το 2-1 και τη Σουηδία να χάνει την ευκαιρία να έχει πολλές ελπίδες για να πάει στην επόμενη φάση του παγκόσμιου της Μόσχας 2018.
Μεγάλη υπεροχή της Γερμανίας στην κατοχή μπάλας (71% – 29%), αλλά το ματς δεν το κερδίζει η κατοχή μπάλας.
Εκατέρωθεν ευκαιρίες για γκολ αλλά η Σουηδία έκανε το 0-1 με τον Ola Toivonen στο 32΄. Με το σκορ αυτό έληξε και το πρώτο ημίχρονο.
Γερμανία vs ΣουηδίαΜε την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου η Γερμανία μπήκε δυναμικά στον αγώνα και στο 48΄ με γκολ του Marco Reus έκανε το 1-1. Στο 53΄ έχουμε την πρώτη κίτρινη κάρτα, του αγώνα, σε ποδοσφαιριστή της Σουηδίας (Marco Reus). Σειρά της Γερμανίας για κίτρινη στο 72΄(Jerome Boateng).
Αλλαγή για Σουηδία στο 74΄ ο Jimmy Durmaz στη θέση του Viktor Claesson.Δεύτερη αλλαγή, Σουηδία, στο 78΄με τον Ola Toivonen να βγαίνει και να μπαίνει ο John Guidetti.
Δεύτερη κίτρινη (82΄) στον Jerome Boateng (Γερμανία) και αναπόφευκτα η γηπεδούχος με δέκα παίκτες.
Η πρώτη αλλαγή της Γερμανίας έγινε στο 31΄με τον Gundogan I. να παίρνει τη θέση του Rudy S.,με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου βλέπουμε τον Gomez M. στη θέση του Draxler J. και τελευταία αλλαγή για τη Γερμανία στο 87΄ με Julian Brandt να αλλάζει τον Jonas Hector.
Στο 89΄ο τέταρτος διαιτητής, Ryuji SATO (Ιαπωνία) δείχνει πέντε λεπτά επιπλέον χρόνο παιχνιδιού και η Σουηδία ετοιμάζει την τρίτη αλλαγή. Στη θέση του Marcus Berg ο Isaac Kiese Thelin (90΄).
Διαιτητές αγώνων Μουντιάλ 18-06-2018Τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων και ο Jimmy Durmaz, ποδοσφαιριστής Σουηδίας, κάνει φάουλ έξω από τη μεγάλη περιοχή του. Αναλαμβάνει ο Toni Kroos να το εκτελέσει και με τον τρόπο που αναφέραμε στην αρχή του άρθρου κάνει το 2-1.
Στο 90+8΄λήγει ο αγώνας με τελικό αποτέλεσμα το 2-1. Ο Σουηδός Sebastian Larsson στο 97΄παίρνει κίτρινη κάρτα.
Εκτός από το Γερμανία vs Σουηδία 2-1 (στατιστικά) είχαμε και τα παρακάτω αποτελέσματα (Σάββατο 23/06/2018)
Βέλγιο  5 – 2  Τυνησία
Νότια Κορέα  1 – 2  Μεξικό
<<Για να δείτε τα στατιστικά από τους παραπάνω αγώνες κάντε κλικ στο αποτέλεσμα του αγώνα και αφού μεταφερθείτε στο σχετικό άρθρο, δείτε τα στατιστικά του αγώνα και μπορείτε κάνοντας κλικ στα «Περισσότερα για αγώνα» να βρείτε γήπεδο, πόλη, διαιτητές, προπονητές, γκολ, κάρτες κλπ.>>
Πρόγραμμα Κυριακής 24/06/2018.
Στάδιο: Nizhny Novgorod Stadium. Πόλη: Νόβγκοροντ
15:00. Αγγλία v Παναμάς
Στάδιο: Ekaterinburg Arena. Πόλη: Αικατερινούπολη
18:00. Ιαπωνία v Σενεγάλη
Στάδιο: Καζάν Αρένα. Πόλη: Καζάν
21:00. Πολωνία v Κολομβία

Κλείνοντας το άρθρο ¨ Γερμανία vs Σουηδία 2-1 με ανατροπή ¨ να δώσουμε και κάποια Link όπου μπορείτε να βρείτε το πρόγραμμα και αποτελέσματα και τη βαθμολογία των ομίλων.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

5η Αγωνιστική Play Out
Κυριακή 21 Απριλίου, 2024 15:00
4η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 13 Απριλίου, 2024 15:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα