ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΓιορτή τσίπουρου Τερπνής την Κυριακή 18-11-2018

Γιορτή τσίπουρου Τερπνής την Κυριακή 18-11-2018

Γιορτή τσίπουρου Τερπνής την Κυριακή 18-11-2018
   Ο Σύλλογος Τερπνιωτών Θεσσαλονίκης πραγματοποιεί την Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018 μπροστά από το κέντρο πολιτισμού Τούμπας τη δέκατη έβδομη (17η) γιορτή τσίπουρου. Το κέντρο πολιτισμού είναι στην οδό Κλεάνθους 57 – Τούμπα και η γιορτή θα αρχίσει στις 11:00 π.μ.
  Η Δ΄Δημοτική κοινότητα του Δήμου Θεσσαλονίκης έχει υπό την αιγίδα της την εκδήλωση.
  Η ανάρτηση του συλλόγου Τερπνιωτών αναφέρει.
Συμμετέχουν τα χορευτικά συγκροτήματα : του Συλλόγου Τερπνιωτών Θεσσαλονίκης, του Χορευτικού Συλλόγου Δ΄ Δημοτικής Κοινότητας του Δήμου Θεσσαλονίκης, του Λαογραφικού Χορευτικού Συλλόγου «ΑΝΤΑΜΩΜΑ», του Συλλόγου Φίλων Κρητικής Παράδοσης «ΞΑΣΤΕΡΙΑ» Θέρμης, του Συλλόγου Θρακιωτών Τριγώνου Έβρου Ν. Θεσ/νίκης και βέβαια θα ακολουθήσει παραδοσιακό γλέντι με ζουρνάδες και νταούλια.
Η Γιορτή του Τσίπουρου Τερπνής αποτελεί πλέον θεσμό που αγκαλιάστηκε όχι μόνο από τους Τερπνιώτες αλλά και τους φίλους μας, γιατί δίνεται η ευκαιρία να δοκιμάσουμε ΔΩΡΕΑΝ το φημισμένο τσίπουρο Τερπνής , να γευτούμε τους υπέροχους παραδοσιακούς τερπνιώτικους ουζομεζέδες ……..

Περισσότερα στην ιστοσελίδα του συλλόγου Τερπνιωτών.

Υ.Γ.  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΑΒΟΛΗΣ 17ΗΣ ΓΙΟΡΤΗΣ ΤΣΙΠΟΥΡΟΥ ΑΠΟ 18/11 ΣΤΙΣ 25/11/2018.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

5η Αγωνιστική Play Out
Κυριακή 21 Απριλίου, 2024 15:00
4η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 13 Απριλίου, 2024 15:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα