ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΔήλωση Κούγια μετά το Ατρόμητος–Αστέρας Τρίπολης

Δήλωση Κούγια μετά το Ατρόμητος–Αστέρας Τρίπολης

Δήλωση Κούγια μετά το Ατρόμητος–Αστέρας Τρίπολης

Σάββατο 4 Ιιανουαρίου 2020 και για τη 17η αγωνιστική της Super League είχαμε τον αγώνα Ατρόμητος Αθηνών – Αστέρας Τρίπολης.
Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε με πέναλτι που κέρδισε ο Ατρόμητος στο 86΄, εκτέλεσε στο 88΄ ο Μανούσος κάνοντας το 2-1.
Σκόρερ για τον Ατρόμητο ο Μανούσος στο 76΄& 88΄και για τον Αστέρα ο Μπαράρες στο 78΄.

Αποτελέσματα Σαββάτου 4-1-2020.
ΟΦΗ  1-2  Βόλος ΝΠΣ
Άρης Θεσσαλονίκης  4-2  ΠΑΟΚ
Ατρόμητος Αθηνών  2-1  Αστέρας Τρίπολης

Σας μεταφέρουμε αυτολεξεί τη δήλωση Κούγια όπως τη βρήκαμε στο capitano.gr. 

«Μετά το πέναλτι που δόθηκε σήμερα στον Ατρόμητο, στην ομάδα που ο πατέρας του ιδιοκτήτη την εποχή της παράγκας ρωτούσε τον νεαρό δικηγόρο της παράγκας πόσο κάνει η δεύτερη θέση για να ανέβει η Χαλκηδόνα στην Α’ Εθνική, θέλω να δω τι θα πει ο Γιώργος Μποροβήλος πρόεδρος του Αστέρα και προστάτης των Ελλήνων διαιτητών, για το ότι κάποιοι θέλουν στην εξάδα των play off με το ζόρι τον Ατρόμητο (αλήθεια πόσα μαϊμού πέναλτι θα πάρει από το 85’ έως το 95’), τον Βόλο και άλλη μία ομάδα που δεν θέλω να πω.

Μετά από αυτό που είδα σήμερα, αντί να πάρω ένα εξτρεμ που μου ζητάει ο Γρηγορίου, θα πάρω τον Κοτσιαύτη και τον Ζαχαριάδη που ήταν στο VAR.

Συγχαρητήρια για την ωραία σας εκπομπή.

Λευτεριά στην Βόρεια Μύκονο!

Υ.Γ. Α ρε προπονητάρα Παντελίδη με τα συστήματα σου που διαλύουν τις άμυνες τα τελευταία λεπτά…».

   Κλείνοντας, το σημερινό πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής της Super League και τους διαιτητές που σφύριξαν χθες και αυτούς που θα σφυρίξουν σήμερα θα τους βρείτε ΕΔΩ.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

5η Αγωνιστική Play Out
Κυριακή 21 Απριλίου, 2024 15:00
4η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 13 Απριλίου, 2024 15:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα