ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΔεδομένα για τα Play Off Super League, εάν γίνουν

Δεδομένα για τα Play Off Super League, εάν γίνουν

Δεδομένα για τα Play Off Super League, εάν γίνουν !!!

 Προσπαθώντας να παραμείνουμε στο “πνεύμα” της ιστοσελίδας, αθλητικά, σας μεταφέρουμε τα δεδομένα που υπάρχουν και θα ισχύσουν σε περίπτωση που γίνουν τα Play Off.
Εναλλακτική εκδοχή είναι να ανακηρυχτεί ο πρωταθλητής και οι ομάδες που θα πάνε Ευρώπη με τη μέχρι τώρα βαθμολογία.

Σας μεταφέρουμε σχετικό άρθρο από την ιστοσελίδα capitano.gr.

Έκτακτη οικονομική ενίσχυση 400 ευρώ σε ανέργους

Εν μέσω πανδημίας ελέω κορωνοϊού, παραμένει άγνωστο αν θα καταφέρουμε τελικά να δούμε ξανά το ελληνικό πρωτάθλημα και δη τα πλέι οφ. Η Super League έχει μπει σε αναστολή, άπαντες παρακολουθούν την εξέλιξη των πραγμάτων, ενώ ειδική ομάδα εργασίας εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα τόσο για το τώρα όσο και για το μέλλον.

Υπό φυσιολογικές συνθήκες, αυτές τις μέρες θα ήμασταν στην κορύφωση των πλέι οφ με ΟΦΗ, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό, ΑΕΚ, Παναθηναϊκό και Άρη να δίνουν τη δική τους μάχη για τον τίτλο του πρωταθλητή, αλλά και τα ευρωπαϊκά εισιτήρια. Η κουβέντα θα είναι διαφορετική αν και εφόσον επαναρχίσει το πρωτάθλημα και κάτω υπό ποιες συνθήκες. Τα δεδομένα τα γνωρίζουμε, δεν γνωρίζουμε όμως τι θα δούμε αν έχουμε ξανά σέντρα.

Ας επιχειρήσουμε, λοιπόν, μία υπόθεση εργασίας σε περίπτωση που δούμε ξανά ποδόσφαιρο στη Super League και έχουμε πλέι οφ. Ας δούμε τι… θα δούμε από τις 6 ομάδες που θα λάβουν μέρος στο μίνι πρωτάθλημα με αστερίσκο, βέβαια, την κατάσταση που θα βρίσκονται μετά από τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα παύσης.

Συνέχεια στο άρθρο “Δεδομένα για τα Play Off Super League” με την κατάσταση των ομάδων.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ:  Ο Ολυμπιακός είχε τη φόρα και το μομέντουμ μετά τις μεγάλες επιτυχίες σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ήταν φορμαρισμένος, είναι πρωτοπόρος και σίγουρα η κατάκτηση του εφετινού τίτλου είναι στο χέρι του. Την 1η αγωνιστική τον περιμένει ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Αν περάσει αλώβητος από εκεί, τότε δεν χάνει το πρωτάθλημα. Και στη συνέχεια θα έχει την ευχέρεια να βάλει μπρος για τη νέα σεζόν.

Άγιαξ - ΠΑΟΚ 3-2ΠΑΟΚ:  Η ήττα από τον Ολυμπιακό στην Τούμπα για το πρωτάθλημα προκάλεσε αναταράξεις και ελαχιστοποίησε τις πιθανότητες για back to back κατάκτηση του τίτλου. Ο ΠΑΟΚ έχει και τα δικαστικά, με την περίφημη υπόθεση για την πολυιδιοκτησία. Στον Δικέφαλο ήδη έχουν αρχίσει τον σχεδιασμό της νέας σεζόν και πραγματικά αποτελεί τεράστιο ερωτηματικό η εικόνα σε μία πιθανή επανέναρξη του πρωταθλήματος. Πάντως, στο ντέρμπι κυπέλλου με τον Ολυμπιακό πάλι στην Τούμπα, έβγαλε χαρακτήρα πρωταθλητή.

ΑΕΚ:  Η ΑΕΚ του Καρέρα βρήκε τα πατήματά της στο χορτάρι και βρήκε την ταυτότητά της με ένα συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού. Βελτιώθηκε στην άμυνα με άρωμα… Ιταλίας, ενώ στα τελευταία ματς έδειξε ιδιαίτερα αποδοτική και στην επίθεση. Την 1η αγωνιστική των πλέι οφ υπάρχει το αθηναϊκό ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό. Η Ένωση κυνηγά τη 2η θέση από τον ΠΑΟΚ και την έξοδο στα προκριματικά του Champions League.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ:  Ο Παναθηναϊκός έκλεισε την κανονική περίοδο την 1η Μαρτίου με το 4-1 επί του Βόλου. Έδειχνε ανεβασμένος, έχοντας βρει την αγωνιστική του ταυτότητα, αλλά ουσιαστικά για την ομάδα του Δώνη τα πλέι οφ δεν είναι τίποτε άλλο από ένα τεστ αντοχών, αφού λόγω της τιμωρίας δεν μπορεί να αγωνιστεί στην Ευρώπη. Αστερίσκος, βέβαια, αναφορικά με το τι θα κάνει η διοίκηση του συλλόγου και αν θα προσπαθήσει να πετύχει αναστολή της τιμωρίας.

Φιλικό του ΟΦΗΟΦΗ:  Ο ΟΦΗ επικράτησε εύκολα της Λαμίας την τελευταία αγωνιστική και μπήκε πανηγυρικά στα πλέι οφ, τερματίζοντας μάλιστα στην 5η θέση πάνω από τον Άρη. Βάσει προγράμματος, οι Κρητικοί θα αντιμετώπιζαν τον Άρη την 1η αγωνιστική στη Θεσσαλονίκη και με ένα θετικό αποτέλεσμα θα διατηρούσαν το πλεονέκτημα και θα αποκτούσαν σημαντική ψυχολογία για τη συνέχεια. Ο μεγάλος στόχος του Ομίλου ήταν η είσοδος στα πλέι οφ και αυτό το κατάφεραν με απόλυτη επιτυχία. Ο ΟΦΗ έχει πλέον το know how για να παίζει τα μεγάλα παιχνίδια και να παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει και το απέδειξε στην κανονική διάρκεια. Το μίνι πρωτάθλημα των 10 αγωνιστικών είναι για την κρητική ομάδα μία μίνι γιορτή, χωρίς άγχος έχοντας εξασφαλίσει την ευρωπαϊκή του παρουσία.

ΑΡΗΣ:  Ομολογουμένως ο Άρης είχε μία αξιοπρόσεκτη ομάδα στη διάρκεια του πρωταθλήματος, αλλά με αρκετά σκαμπανεβάσματα. Έχασε εντός έδρας από τον Ατρόμητο την τελευταία αγωνιστική και τερμάτισε 6ος. Ερωτηματικό η κατάστασή του όταν θα επανέλθει, αλλά σίγουρα πρόκειται για μία δυνατή ομάδα που μπορεί να κάνει ζημιές. «Κλειδί», όπως και για τον ΟΦΗ, το ματς της 1ης αγωνιστικής.

Κλείνει το άρθρο “Δεδομένα για τα Play Off Super League, εάν γίνουν” με τη βαθμολογία που θα αρχίσουν τα πλέι οφ:
1. Ολυμπιακός      66
2. ΠΑΟΚ       52
3. ΑΕΚ           51
4. Παναθηναϊκός       44
5. ΟΦΗ        34
6. Άρης      34

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

2η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 30 Μαρτίου, 2024 15:00 location
1η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 16 Μαρτίου, 2024 20:00
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα