ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΔελτίο τύπου ποδοσφαιρικής ομάδας Νιγρίτα 2018

Δελτίο τύπου ποδοσφαιρικής ομάδας Νιγρίτα 2018

Δελτίο τύπου ποδοσφαιρικής ομάδας Νιγρίτα 2018

Με σημερινό, Παρασκευή 21 Αυγούστου 2020, δελτίο τύπου η ποδοσφαιρική ομάδα της Νιγρίτας ενημερώνει το φίλαθλο κόσμο για την πορεία της ομάδας και για τη διάθεση των εισιτήριων διαρκείας για τη νέα σεζόν 2020-21.

Αν κάποιος μας το έλεγε πέρυσι τέτοιον καιρό, δεν θα το πιστεύαμε: ένα όραμα που είχαμε σαν διοίκηση, μια ομάδα μόνο με γηγενείς ποδοσφαιριστές, με μέσο όρο ηλικίας κάτω των 18, να καταφέρει να υπάρξει και να είναι ανταγωνιστική στην Ανώτερη κατηγορία του νομού.

Συγκεκριμένα, σε 21 παιχνίδια πρωταθλήματος και 2 κυπέλλου, πήραν συμμετοχή 32 ποδοσφαιριστές, η συντριπτική πλειοψηφία των οποίων ήταν μαθητές λυκείου προερχόμενοι από τα σπλάχνα του Συλλόγου.

miktes_panseraikos.gr_ΜικτέςΝα έχει στις τάξεις της πάνω από εκατό μικρούς αθλητές που γυμνάζονται και διασκεδάζουν μαθαίνοντας ποδόσφαιρο στα τμήματα υποδομής, ενταγμένα στις συνεργαζόμενες με τον ΠΑΟΚ Ακαδημίες. Πολλοί από αυτούς βίωσαν για πρώτη φορά τη συμμετοχή σε φιλανθρωπικό τουρνουά που διοργάνωσε ο ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη και πήραν μια γεύση τι ακριβώς σημαίνει αποστολή ομάδας.
Μια ομάδα που άλλαξε χέρια το προηγούμενο καλοκαίρι και κατάφερε να κάνει τα όνειρα της πραγματικότητα.
Όλα αυτά όμως δεν θα είχαν γίνει χωρίς τον κόσμο και τις επιχειρήσεις της πόλης μας και της γύρω περιοχής που αγκάλιασαν την προσπάθεια μας, μας στήριξαν και μας έκαναν βιώσιμους. Χωρίς εσάς δεν θα υπήρχαμε εμείς και όσο υπάρχουμε εμείς, τα παιδιά μας θα έχουν έναν χώρο που θα τους περιμένει.

Κλείνει το άρθρο “Δελτίο τύπου ποδοσφαιρικής ομάδας Νιγρίτα 2018” με την ενημέρωση ότι:

Στέλιος Ρίζος_ Νέος προπονητής

Η ομάδα ανανέωσε τη συνεργασία της με τον κ. Στέλιο Ρίζο ο οποίος θα είναι στο τιμόνι για την επόμενη σεζόν 2020-2021.
Η προετοιμασία ξεκίνησε στις 10/8.
Εντός Αυγούστου θα εγκαινιαστούν τα Γραφεία του συλλόγου.
Αρχές Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσουν οι εγγραφές στις Ακαδημίες. Αναμένετε ανακοίνωση.

Ήδη κυκλοφορούν τα εισιτήρια διαρκείας για τη νέα σεζόν, η μεγάλη ένδειξη της αγάπης σας προς τον Σύλλογο, η έμπρακτη στήριξή σας!
Η τιμή των εισιτηρίων είναι είκοσι (20) Ευρώ.

Επικοινωνήστε με τη Διοίκηση.
Με σεβασμό

Η Διοίκηση της ποδοσφαιρικής ομάδας Νιγρίτας.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

5η Αγωνιστική Play Out
Κυριακή 21 Απριλίου, 2024 15:00
4η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 13 Απριλίου, 2024 15:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα