ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΔηλώσεις του Πελέ για τους Μέσι & Ρονάλντο

Δηλώσεις του Πελέ για τους Μέσι & Ρονάλντο

Δηλώσεις του Πελέ για τους Μέσι & Ρονάλντο και όχι μόνο

 Ο Βραζιλίνος Έντσον Αράντες ντο Νασιμέντο, μη ανατρέχετε για να βρείτε ποιος είναι σας ενημερώνουμε αμέσως ότι αναφερόμαστε στο πάλαι ποτέ ποδοσφαιριστή Πελέ, σε ηλικία των 79 ετών έκανε δηλώσεις για τον καλύτερο σημερινό ποδοσφαιριστή και για τον καλύτερο όλων των εποχών.

Σας μεταφέρουμε αυτολεξεί το άρθρο της ιστοσελίδας capitano.gr.

<< Ακόμα μια αναφορά του Πελέ για τον καλύτερο παίκτη όλων των εποχών.

Ο 79χρονος πλέον Πελέ τόνισε πως σύμφωνα με αυτόν ο Ρονάλντο είναι πιο καλός από τον Μέσι αλλά όχι τόσο όσο ο ίδιος.

«Σήμερα ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο γιατί είναι πιο σταθερός στις εμφανίσεις του. Αλλά μην ξεχνάμε πως ο Μέσι φυσικά δεν είναι καθαρός επιθετικός.

Μην ξεχνάμε όμως πως έχουν περάσει κι άλλοι σπουδαίοι ποδοσφαιριστές στο παρελθόν. Όπως ο Ζίκο, ο Ροναλντίνιο, ο Ρονάλντο, ο Μπεκενμπάουερ και ο Κρόϊφ. Αλλά πιστεύω πως εγώ είμαι ο καλύτερος απ’ όλους αυτούς». >>

Κλείνει το άρθρο “Δηλώσεις του Πελέ για τους Μέσι & Ρονάλντο” με την επισήμανση ότι μερικές φορές είναι καλύτερα να αφήνουμε τους άλλους να μιλάνε για μας και όχι εμείς για Αποτελέσματα Σαββάτου 4 Νοεμβρίουτον εαυτό μας.

Υ.Γ.
  Επειδή πάντα υπάρχει και ο αντίλογος, ένας φίλος της ιστοσελίδας, μας εξήγησε ότι δεν είναι παινεσιά να περιαυτολογούμε γιατί αν δε το πούμε εμείς πως θα το μάθει ο κόσμος !!!

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

2η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 30 Μαρτίου, 2024 15:00
1η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 16 Μαρτίου, 2024 20:00
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα