ΑρχικήΑΘΛΗΜΑΤΑΔημήτρης Κασαμπαλής 3ος παγκοσμίως

Δημήτρης Κασαμπαλής 3ος παγκοσμίως

Δημήτρης Κασαμπαλής 3ος παγκοσμίως  Ο Τερπνιώτης αθλητής bodybuilding

Στον αγώνα bodybuilding HERCULES OLYMPIA WABBA
Μια τεράστια επιτυχία σημείωσε ο Τερπνιώτης Δημήτρης Κασαμπαλής, στο επάγγελμα αστυνομικός, που υπηρετεί στην ΟΠΚΕ Σερρών και επέτυχε την 3η θέση παγκοσμίως στον αγώνα bodybuilding HERCULES OLYMPIA της WABBA που διεξήχθη στην Πορτογαλία ,στην κατηγορία men physique.
Ο Κασαμπαλής Δημήτρης κατέλαβε την 3η θέση στην κατηγορία men physique στην οποία η διάκριση θεωρείται πολύ δύσκολη, αφού συμμετέχουν οι περισσότεροι διαγωνιζόμενοι από κάθε άλλη κατηγορία .

Οι συνάδελφοί του στο ΕΚΑ Σερρών έγραψαν:
Συγχαρητήρια στο Συνάδελφο της ΟΠΚΕ Σερρών, ΚΑΣΑΜΠΑΛΗ Δημήτρη για την εντυπωσιακή εμφάνιση και την κατάκτηση της 3ης θέσης παγκοσμίως στον αγώνα bodybuilding HERCULES OLYMPIA της WABBA που διεξήχθη στην Πορτογαλία ,στην κατηγορία men physique.
Μια τεράστια επιτυχία αν αναλογιστεί κανείς ότι στην συγκεκριμένη κατηγορία συμμετέχουν οι περισσότεροι διαγωνιζόμενοι από κάθε άλλη κατηγορία .
Δημήτρη μας έκανες υπερήφανους!!!

Ο ίδιος δημοσιοποίησε τα συναισθήματά του επιστρέφοντας στην Ελλάδα:
bodybuilding_panseraikos.gr_κασαμπαλής_1Ελπίζω να κάναμε υπερήφανους όλους αυτούς που μας πίστεψαν και μας έστειλαν να παίξουμε σε αυτόν τον αγώνα, σε αυτό το επίπεδο εκπροσωπώντας την χώρα μας. Εγώ προσωπικά νιώθω υπερήφανους πρώτα για τα παιδιά που ήμασταν μαζί εκεί και μετά για τον εαυτό μου που κατάφερα να πιάσω και να σηκώσω αυτό το ιερό σύμβολο ψηλά σε έναν αγώνα … Μου δόθηκε η ευκαιρία να εκπροσωπήσω την χώρα μου και προσπάθησα να το κάνω όσο καλύτερα γινόταν για το καλύτερο δυνατό. Πήγαμε μια αποστολή με 4 άτομα και φέραμε 4 μετάλλια ενώ άλλες με 25 άτομα αποστολή δεν τα κατάφεραν αυτό νομίζω λέει πολλά….Μπόρεσαν να καταλάβουν οι από έξω τώρα, τι δύναμη έχει η χώρα μας η Ελλαδάρα.

Κλείνοντας το άρθρο Δημήτρης Κασαμπαλής 3ος παγκοσμίως η ιστοσελίδα του panseraikos.gr να του ευχηθεί και άλλες πολλές επιτυχίες.

G. Panseraikos
G. Panseraikoshttps://panseraikos.gr/
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα νέο ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

3η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 06 Απριλίου, 2024 17:00
2η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 30 Μαρτίου, 2024 15:00 location
Ζωντανά
0 - 0
1η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 16 Μαρτίου, 2024 20:00
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα