ΑρχικήΑΕΚΔιαιτητές αγώνων Ευρώπης ΑΕΚ , ΠΑΟΚ, ΟΣΦΠ

Διαιτητές αγώνων Ευρώπης ΑΕΚ , ΠΑΟΚ, ΟΣΦΠ

Διαιτητές αγώνων Ευρώπης ΑΕΚ , ΠΑΟΚ, ΟΣΦΠ ( championsleague & europaleague)
   Από την uefa ανακοινώθηκαν οι διαιτητές που θα σφυρίξουν τους Ευρωπαϊκούς αγώνες των Ελληνικών ομάδων για championsleague και europaleague.
  Πρώτη αγωνίζεται η ΑΕΚ στο θεσμό του championsleague στον 5ο όμιλο με τον Άγιαξ στις 19:55 την Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου στο Johan Cruijff ArenA στο Amsterdam και τον αγώνα θα τον μεταδώσει το συνδρομητικό κανάλι COSMOTE TV (SPORT 2 HD).
Διαιτητές αγώνα από την Ισπανία με πρώτο τον Carlos del Cerro Grande, βοηθούς τους Juan Yuste, Roberto Alonso και τέταρτο τον Abraham Alvarez Canton.
Ο άλλος αγώνας του ομίλου είναι:   22:00.          Μπενφίκα V Μπάγερν Μονάχου
ΤσέλσιΣτο europaleague έχουμε τους αγώνες της Πέμπτης 20 Σεπτεμβρίου του ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού.
  Στο 12ο όμιλο έχουμε τον ΠΑΟΚ που αγωνίζεται στην Τούμπα με αντίπαλο την Τσέλσι στις 19:55 και αυτός ο αγώνας θα μεταδοθεί από το COSMOTE TV (SPORT 2 HD).
Διαιτητές αγώνα από την Ισπανία με πρώτο τον Alberto Undiano Mallenco, βοηθούς τους Raúl Cabanero, Iñigo Prieto López De Cerain και τέταρτο τον Javier Rodriguez.
Ο άλλος αγώνας του ομίλου είναι:   19:55.            ΜΟΛ Βίντι V Μπάτε
  Στις 22:00 τη σκυτάλη την παίρνει ο Ολυμπιακός στο Γεώργιος Καραϊσκάκη απέναντι στην Ρεάλ Μπέτις (Ισπανία). Τον αγώνα του Ολυμπιακού από COSMOTE TV (SPORT 3 HD).
Διαιτητές αγώνα από την Πολωνία με πρώτο τον Daniel Stefanski , βοηθούς τους Marcin Boniek, Dawid Igor Golis και τέταρτο τον Krzysztof Myrmus.
Ο άλλος αγώνας του ομίλου είναι:     22:00.      Ντουντελάνγκε V Μίλαν
  Κλείνοντας το άρθρο “Διαιτητές αγώνων Ευρώπης ΑΕΚ , ΠΑΟΚ, ΟΣΦΠ” το πρόγραμμα 5ου ομίλου championsleague ΕΔΩ και 6ου & 12ου europaleague κάντε κλικ ΕΔΩ.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

2η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 30 Μαρτίου, 2024 15:00
1η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 16 Μαρτίου, 2024 20:00
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα