ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΔιακοπή ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων αποφάσισε η ΕΠΟ

Διακοπή ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων αποφάσισε η ΕΠΟ

Διακοπή ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων αποφάσισε η ΕΠΟ

Κανένας αγώνας χωρίς απινιδωτή στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα.
Μετά το θάνατο του σαρανταπεντάχρονου ποδοσφαιριστή από το Ναύπλιο η Ε.Ε της ΕΠΟ αποφάσισε να μην πραγματοποιούνται αγώνες στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα εάν δεν υπάρχει απινιδωτής στο γήπεδο.

Περισσότερα στη σχετική ανακοίνωση της ΕΠΟ που αναφέρει (Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2023):

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή της συνεδρίαση συζήτησε εκ νέου και εκτενώς το θέμα των αιφνίδιων θανάτων ποδοσφαιριστών στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα.

Η Ε.Ε. της ΕΠΟ αποφάσισε λόγω των πρόσφατων γεγονότων και επειδή οι Δήμοι δεν έχουν φροντίσει να εφοδιάσουν με απινιδωτές τα γήπεδα της ιδιοκτησίας τους μη τηρώντας τις σχετικές διατάξεις, ουδείς αγώνας ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων θα διεξαχθεί από εδώ και πέρα και έως ότου ο Δήμοι ασκήσουν τα νόμιμα καθήκοντά τους. Επιπλέον η Ε.Ε. της ΕΠΟ αποφάσισε να αποστείλει επιστολή στα αρμόδια Υπουργεία με την οποία θα ζητά την προμήθεια με κεντρική διαχείριση των απινιδωτών που απαιτούνται και την περαιτέρω ενημέρωση όλων των Δήμων για το θέμα.

Το περιστατικό με το θάνατο του σαρανταπεντάχρονου έγινε σε αγώνα της Α2 κατηγορίας της ΕΠΣ Αργολίδας ανάμεσα σε Προίτος- Εθνικός Τολού (29 Ιανουαρίου 2023).

Ο παίκτης υπέστη ανακοπή καρδιάς, μετά τις πρώτες βοήθειες από τον γιατρό του αγώνα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο του Ναυπλίου, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν κατάφεραν να τον επαναφέρουν στη ζωή.

Κλείνει το άρθρο “Διακοπή ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων” με την ευχή να είναι ο τελευταίος θάνατος στα γήπεδα.
X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

5η Αγωνιστική Play Out
Κυριακή 21 Απριλίου, 2024 15:00
4η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 13 Απριλίου, 2024 15:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα