ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΔικαίωση Αχιλλέα Τριανδρίας για πρόστιμο του ΙΚΑ

Δικαίωση Αχιλλέα Τριανδρίας για πρόστιμο του ΙΚΑ

Δικαίωση Αχιλλέα Τριανδρίας για πρόστιμο του ΙΚΑ-ΤΕΑΜ μετά από προσπάθειες της τοπικής Ένωσης ποδοσφαίρου

Με απόφαση του Διοικητικού Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης ακυρώνετε το πρόστιμο που είχε επιβληθεί στην ομάδα “Αχιλλέας Τριανδρίας¨ σχετικά με την απασχόληση του προπονητή και έκρινε ότι ο προπονητής παρέχει “περιστασιακή εργασία” οπότε κακώς επεβλήθη το πρόστιμο των 11.050,54 ευρώ στην παραπάνω ομάδα.
Το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζουν και οι παρακάτω ομάδες της ΕΠΣ Μακεδονίας:
1. Ακαδημία Γ. Κούδα.
2. Ποσειδώνα Καλαμαριάς.
3. Εθνικός Πυλαίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΣ Μακεδονίας για τη δικαίωση Αχιλλέα Τριανδρίας αναφέρει:

Απόφασης – σταθμός για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Θεσσαλονίκης

Έναρξη πρωταθλημάτων_Α1 ΕΠΣ Μακεδονίας 2019 - 2020Μετά από συντονισμένες προσπάθειες της ΕΠΣ Μακεδονίας και της δικηγόρου – εργατολόγου κ.Ευαγγελίας Φαρμάκη, δικαιώθηκε ο Αχιλλέας Τριανδρίας με την υπ.αρ.5694/2020 απόφαση του Διοικητικού Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης, στην προσφυγή που εκδικάσθηκε στις 21.10.2019 και αφορούσε στο πρόστιμο που επέβαλε το ΙΚΑ-ΤΕΑΜ ύψους 11.050,54 ευρώ.
Η απόφαση έκρινε ότι ο προπονητής του ως άνω ερασιτεχνικού σωματείου παρείχε περιστασιακή εργασία και με τη μορφή παροχής ανεξάρτητων υπηρεσιών.
Ελπίζουμε σε αυτή την απόφαση να στηριχθούν και οι υπόλοιπες προσφυγές του Εθνικού Πυλαίας, της Ακαδ. Γ. Κούδας και του Ποσειδώνα Καλαμαριάς.

Η διοίκηση της ΕΠΣ Μακεδονίας αποδεικνύει έμπρακτα ότι βρίσκεται πάντα δίπλα στα σωματεία της και προσπαθεί με κάθε νόμιμο τρόπο να τα βοηθήσει σε όσα προβλήματα αντιμετωπίζουν.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

3η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 06 Απριλίου, 2024 17:00
2η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 30 Μαρτίου, 2024 15:00 location
Ζωντανά
0 - 0
1η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 16 Μαρτίου, 2024 20:00
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα