ΑρχικήΑΕΚΔιπλό Πανιώνιος, διακοπή ΠΑΟ VS ΠΑΟΚ 2η Αγων PlayOffs

Διπλό Πανιώνιος, διακοπή ΠΑΟ VS ΠΑΟΚ 2η Αγων PlayOffs

Με διπλό έφυγε ο Πανιώνιος μέσα από το ΟΑΚΑ και το όνειρο για το Champions League επιστρέφει στις σκέψεις της ομάδας. Στο 7΄ λεπτό της αναμέτρησης το γκολ του Γεσίλ ήταν ικανό να κρίνει το τελικό αποτέλεσμα και φρενάρισε την ΑΕΚ για την κατάκτηση των PlayOffs.

Μετά το γκολ του Γεσίλ η ΑΕΚ προσπάθησε για την ανατροπή αλλά η αμυντική γραμμή του Πανιωνίου απέτρεψε την αλλαγή στο σκορ. Καλή στιγμή για τους γηπεδούχους στο 37΄για την ισοφάριση όταν ο Γκάλο σε σουτ μέσα από την περιοχή δε μπόρεσε να κάνει το γκολ. διπλό_aek_panioniosΆλλη μια καλή ευκαιρία για την ΑΕΚ στο 53΄ με πολύ κοντινή κεφαλιά του Βράνιες που όμως δε κατέληξε στα δίχτυα αλλά λίγο πάνω από το δοκάρι. Τελευταία καλή ευκαιρία της ΑΕΚ για να μη πάρει το διπλό ο Πανιώνιος ήταν στο τέλος του αγώνα (89΄) όταν σε σουτ του Σιμόες μετά από κόντρα χτύπησε στο δοκάρι και άουτ.

Η πλευρά της ΑΕΚ διαμαρτύρεται για τη φάση, ανατροπή του Πέκχαρτ από τον τερματοφύλακα Γιαννιώτη γιατί θεωρήθηκε ως μη γενόμενη φάση διότι ο βοηθός έδωσε  οφσάιντ που ισχυρίζονται ότι δεν ήταν.

Διαιτητής του αγώνα ο Τζήλος από Λάρισα με βοηθούς τους Πετρόπουλος (Αρκαδίας) και Γκάγκας και αυτός από τον σύνδεσμο Λάρισας.

  Συνθέσεις ομάδων:

ΑΕΚ (Χιμένεθ): Μπάρκας, Τσιγκρίνσκι, Βράνιες, Γιόχανσον, Σιμόες,Βάργκας (46’ Ροντρίγκες),Ντίντακ, Γκάλο, Αραούχο, Πέκχαρτ (61’ Αλμέιδα),Αϊντάρεβιτς (46’ Χριστοδουλόπουλος).
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μιλόγεβιτς): Γιαννιώτης, Ρισβάνης, Οικονόμου,Γεσίλ (76’ Λάμπρου),
Τασουλής, Μασούντ, Μασούρας, Κόρμπος, Σιώπης, Μπεν (88’ Ταπόκο), Βλάχος (57’ Γκιοατά).

pao_paok_panseraikos_διπλό_Στον άλλο αγώνα για τη 2η αγωνιστική των PlayOffs μέσα στο Απόστολος Νικολαΐδης διακόπηκε στο 54΄ και τη στιγμή  που ο ΠΑΟ κέρδιζε τον ΠΑΟΚ 1-0 με γκολ του Μέργκ στο 10΄. Ένας αγώνας με δύο κόκκινες από μία για κάθε ομάδα και άλλες τρεις κίτρινες για τον ΠΑΟΚ κατέληξε να διακοπή στο προαναφερόμενο λεπτό γιατί ένας <<οπαδός>> της γηπεδούχου ομάδας πέταξε μεταλλικό κουτί μπύρας στον προπονητή του ΠΑΟΚ Βλάνταν Ίβιτς. Τα επεισόδια άρχισαν ένα λεπτό νωρίτερα και όπως γράφει ο διαιτητής Κομίνης στο φύλλο του αγώνα ο τάδε του ΠΑΟΚ χτύπησε τον τάδε αντίπαλο, ο τάδε του ΠΑΟ χτύπησε τον τάδε αντίπαλο και πολλά άλλα για τους παράγοντες των δύο ομάδων και ενώ υπήρχε προσωρινή διακοπή του αγώνα έγινε το συμβάν με τον Ίβιτς οπότε ο αγώνας διακόπηκε οριστικά.

Εκτός από το χρηματικό πρόστιμο ο Παναθηναϊκός κυνδινευει να χάσει τον αγώνα με 0-3, να έχει -3 βαθμούς από τα PlayOffs και να ξεκινήσει το επόμενο πρωτάθλημα με -2 βαθμούς.

Υπήρξαν δηλώσεις από παράγοντες και των δύο ομάδων που καλό θα είναι εν βρασμό ψυχής να μη γίνονται.

Ολοκληρώνοντας το άρθρο να πούμε, ότι το διπλό του Πανιωνίου μέσα στο ΟΑΚΑ και τα επεισόδια στο ¨Νικολαΐδης” ήταν η ταυτότητα της 2ης αγωνιστικής που βρίσκει τον Πανιώνιο πρώτο με τέσσερις βαθμούς, την ΑΕΚ με τρεις και ΠΑΟ και ΠΑΟΚ να περιμένουν το δικαστή.

Επόμενη αγωνιστική PlayOffs:

Αγώνας

21/05/2017 18:15 ΤΟΥΜΠΑ
ΠΑΟΚ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ    -:-

21/05/2017 20:30 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΑΔΙΟ
ΑΕΚ – ΠΑΟ       -:-

Βαθμολογίες αποτελέσματα PlayOffs  Βαθμολογία-Αποτελέσματα-Ομάδες PlayOffs Α Εθνική 2017

 

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

3η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 06 Απριλίου, 2024 17:00
2η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 30 Μαρτίου, 2024 15:00 location
Ζωντανά
0 - 0
1η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 16 Μαρτίου, 2024 20:00
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα