ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΔράσεις για την παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος από το Δ. Βισαλτίας

Δράσεις για την παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος από το Δ. Βισαλτίας

Δράσεις για την παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος από το Δ. Βισαλτίας

Ο Δήμος Βισαλτίας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος πραγματοποιεί το Σάββατο 5 Ιουνίου 2021 δράσεις για την ευαισθητοποίηση των πολιτών του Δήμου για ένα καλύτερο αύριο.

Οι δράσεις για την παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος του Δήμου θα επικεντρωθούν στις παρακάτω ενότητες:
1. Κάθε καπάκι, ένα χαμόγελο.
2. Καθαρίζω τον τόπο μου.
3. Ένα δέντρο για κάθε παιδί.

Περισσότερα για τις δράσεις του Δήμου στο σχετικό δελτίο τύπου που αναφέρει:

Η Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 5 Ιουνίου και αποτελεί την κύρια εκδήλωση του ΟΗΕ από το 1972 για την ενημέρωση του παγκόσμιου κοινού σχετικά με περιβαλλοντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ανθρωπότητα. Το φετινό θέμα – σύνθημα είναι: «Επανασχεδιασμός, Αναδημιουργία, Αποκατάσταση» (Reimagine, Recreate, Restore) και εστιάζει στην αποκατάσταση των οικοσυστημάτων.

Η Ημέρα Περιβάλλοντος 2021, θα αποτελέσει και την απαρχή της διεθνούς δεκαετίας δράσης (2021-2030) για την αποκατάσταση των οικοσυστημάτων των Ηνωμένων Εθνών (UN), μια παγκόσμια πρωτοβουλία για την αποκατάσταση και αναβίωση ποικίλων οικοσυστημάτων, από τις κορυφές των βουνών μέχρι τα βάθη της θάλασσας.

Ο Δήμος Βισαλτίας με σύνθημα «Είναι ώρα να κάνουμε πράσινες τις γειτονιές μας», διοργανώνει και σας προσκαλεί να συμμετέχετε, σε μία σειρά δράσεων αφιερωμένες στην Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, που ξεκινούν στην Νιγρίτα το Σάββατο 5 Ιουνίου 2021.
Την διοργάνωση των δράσεων ανέλαβαν η Αντιδημαρχία Καθημερινότητας, Περιβάλλοντος και Πρασίνου και η Αντιδημαρχία Παιδείας, Αθλητισμού και Πολιτισμού, θέτοντας τις βάσεις για την συνεργασία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης με τους πολίτες για μία πιο πράσινη και όμορφη Βισαλτία όπου όλοι μπορούν να συμβάλλουν και να συμμετέχουν.

Ειδικότερα, το πρόγραμμα των δράσεων για το Σάββατο 5 Ιουνίου 2021 περιλαμβάνει τα εξής:   Συνέχεια στη 2η σελίδα (κάντε κλικ ΕΔΩ)

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

3η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 06 Απριλίου, 2024 17:00
2η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 30 Μαρτίου, 2024 15:00 location
Ζωντανά
0 - 0
1η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 16 Μαρτίου, 2024 20:00
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα