ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΔράσεις για την παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος από το Δ. Βισαλτίας

Δράσεις για την παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος από το Δ. Βισαλτίας

Ώρα: 11:00 Κεντρική Πλατεία Νιγρίτας.
«Κάθε καπάκι, ένα χαμόγελο». Συλλέγω πλαστικά καπάκια, προστατεύω το περιβάλλον και προσφέρω στους συμπολίτες μου. Σε έναν ειδικά διαμορφωμένο κύβο που τοποθετήθηκε από τον Δήμο Βισαλτίας στην Κεντρική Πλατεία της Νιγρίτας, οι πολίτες μπορούν να ρίχνουν τα πλαστικά καπάκια που συλλέγουν συμβάλλοντας στο να βοηθήσουμε συνανθρώπους μας.

Ώρα: 17:30 Κεντρικό Πάρκο Νιγρίτας.
«ΚαθαρίΖΩ τον τόπο μου». Ευαισθητοποίηση των δημοτών σε θέματα προστασίας του περιβάλλοντος. Εθελοντική δράση καθαρισμού δημόσιων χώρων και χώρων πρασίνου. Σύλλογοι, Εθελοντικές Ομάδες και Πολίτες δίνουν ραντεβού στο Κεντρικό Πάρκο της Νιγρίτας όπου αφού τους δοθούν σακούλες, γάντια και μάσκες συμμετέχουν στην εθελοντική δράση καθαρισμού της περιοχής.

Ώρα 18:30 Εκκλησάκι Αγίου Θωμά – Περιοχή Σφαγείων.
«Ένα δέντρο για κάθε παιδί». Δενδροφύτευση με τους γονείς των παιδιών που γεννήθηκαν από τον Μάιο του 2020 έως και τον Απρίλιο του 2021, στην Δ.Κ. Νιγρίτας.
2η τακτική συνεδρίαση _ Κατανομή αξιωμάτων στο Δήμο ΒισαλτίαςΟ Δήμος Βισαλτίας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος υλοποιεί την δράση «Ένα δέντρο για κάθε παιδί».
Στο πλαίσιο της δράσης αυτής, ο Δήμος αναλαμβάνει να φυτεύει ένα νέο δέντρο για κάθε νέα γέννηση που θα δηλώνεται στα μητρώα του Δήμου Τα νεοφυτεμένα δέντρα θα υιοθετούνται από την οικογένεια του παιδιού αρχικά και μετέπειτα από το ίδιο το παιδί.

Στόχος της δράσης είναι ο κάθε γονιός να γιορτάζει τον ερχομό του παιδιού του με μία πράξη που συμβολίζει μια νέα αρχή, οι νεαροί δημότες να αποκτήσουν “γερές ρίζες” στον τόπο τους και να ευαισθητοποιηθούν προς την προστασία του περιβάλλοντος, καθώς οι δενδροφυτεύσεις βελτιώνουν την ποιότητα του περιβάλλοντος και την ποιότητα της ζωής μας. (Η συγκεκριμένη δράση θα υλοποιηθεί και στον υπόλοιπο Δήμο μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.)
Σεβόμαστε τον τόπο μας ! Αγαπάμε το περιβάλλον!

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

2η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 30 Μαρτίου, 2024 15:00 location
1η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 16 Μαρτίου, 2024 20:00
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα