ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΔωρεάν έλεγχοι rapid test στη Νιγρίτα τη Δευτέρα

Δωρεάν έλεγχοι rapid test στη Νιγρίτα τη Δευτέρα

Δωρεάν έλεγχοι rapid test (ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου) στη Νιγρίτα

Ο Δήμος Βισαλτίας, με δελτίο τύπου ενημερώνει τους κατοίκους της Νιγρίτας ότι τη Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2021 στο ΚΑΠΗ της πόλης θα γίνουν δωρεάν έλεγχοι rapid test και όσοι επιθυμούν μπορούν να πάνε από τις 10.00 έως και τις 14.00.
Ακόμη δίνει οδηγίες για τον ασφαλή τρόπο λήψεις του rapid test και τα σχετικά έγγραφα που πρέπει να έχουν μαζί τους.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου με ημερομηνία 28 Ιανουαρίου 2021 αναφέρει:

ΔΗΜΟΣ ΒΙΣΑΛΤΙΑΣ:  ΔΩΡΕΑΝ RAPID TEST ΣΤΗ ΝΙΓΡΙΤΑ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΟΔΥ

Δωρεάν έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test), θα γίνουν την Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2021, στη Νιγρίτα από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας σε συνεργασία με το Δήμο Βισαλτίας, στο πλαίσιο της προσπάθειας για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού.

Τα rapid test θα πραγματοποιηθούν από τις 10.00 ως τις 14.00 στο κτήριο όπου στεγάζεται το ΚΑΠΗ και αφορούν μόνο τους κατοίκους της Νιγρίτας. Οι πολίτες θα πρέπει να στείλουν μήνυμα για μετακίνηση 1 στο 13033, ενώ θα πρέπει να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ τους και τον Αριθμό Δελτίου Ταυτότητας.

Κατά την διάρκεια διενέργειας των rapid test θα τηρηθούν όλες οι οδηγίες που προβλέπονται από τα υγειονομικά πρωτόκολλα (μάσκες, αποστάσεις ασφαλείας).

Το επόμενο διάστημα σε συνεργασία με τον Ε.Ο.Δ.Υ. θα πραγματοποιηθούν ανάλογοι έλεγχοι και σε άλλες Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Βισαλτίας.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

2η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 30 Μαρτίου, 2024 15:00
1η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 16 Μαρτίου, 2024 20:00
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα