ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΔωρεάν εξετάσεις για τον καρκίνο του μαστού από Δήμο Βισαλτίας

Δωρεάν εξετάσεις για τον καρκίνο του μαστού από Δήμο Βισαλτίας

Δωρεάν εξετάσεις για τον καρκίνο του μαστού από Δήμο Βισαλτίας

Σύμφωνα με δελτίο τύπου του Δήμου Βισαλτίας τον Οκτώβριο θα γίνουν προληπτικές εξετάσεις για τον καρκίνο του μαστού και όσες επιθυμούν μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο Κέντρο Νεότητας του τοπικού Δήμου στο τηλέφωνο 2322023473.

Περισσότερα στο σχετικό δελτίο που αναφέρει:

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ ΔΩΡΕΑΝ ΠΛΗΡΟΥΣ ΜΑΣΤΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ

Ο Δήμος Βισαλτίας σε συνεργασία με την Αντιπεριφέρεια Υγείας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και το Γυναικείο Φιλανθρωπικό Σωματείο ”Νέα Ελπίδα Θεσσαλονίκης” ανακοινώνουν τη δράση «Δωρεάν προληπτικές εξετάσεις για τον καρκίνο του μαστού» (ψηλάφηση μαστικού αδένα, υπερηχογράφημα, μαστογραφία).

Οι δωρεάν προληπτικές εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν τον Οκτώβριο, μήνα πρόληψης και ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού, και απευθύνεται σε γυναίκες που ανήκουν σε ευπαθείς και ευάλωτες ομάδες, ανασφάλιστες και με χαμηλά εισοδήματα.

Οι ενδιαφερόμενες έχουν τη δυνατότητα να δηλώσουν συμμετοχή έως τις 15 Οκτωβρίου 2021, επικοινωνώντας καθημερινά με το Κέντρο Κοινότητας, της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Βισαλτίας, στο τηλέφωνο 2322023473 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Η πρόληψη σώζει ζωές….

ΔΗΜΟΣ ΒΙΣΑΛΤΙΑΣ:
Ηρώων 2, T.K. 62200 Νιγρίτα, Τ. 2322353440, e-mail: visaltiapress@gmail.com
Περισσότερα για το Δήμο Βισαλτίας θα βρείτε στην ιστοσελίδα του Δήμου dimosvisaltias.gr και σχετικό βίντεο για την πόλη της Νιγρίτας θα βρείτε ΕΔΩ.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

5η Αγωνιστική Play Out
Κυριακή 21 Απριλίου, 2024 15:00
4η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 13 Απριλίου, 2024 15:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα