ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΔωρεάν στειρώσεις αδέσποτων ζώων (γάτες) από το Δ Σερρών

Δωρεάν στειρώσεις αδέσποτων ζώων (γάτες) από το Δ Σερρών

Δωρεάν στειρώσεις αδέσποτων ζώων (γάτες) από το Δ Σερρών

Από το Δήμο Σερρών ανακοινώθηκε ότι τη Δευτέρα 29 Μαΐου 2023 θα ξεκινήσει πρόγραμμα δωρεάν μαζικών στειρώσεων, αδέσποτων ζώων (γάτες) και θα ολοκληρωθεί μέχρι να εξαντληθούν τα εκατό (100) voucher που έχουν χορηγηθεί στο Δήμο.

Περισσότερα στη σχετική ανακοίνωση του Δήμου Σερρών που αναφέρει:

Ο Δήμος Σερρών διοργανώνει πρόγραμμα δωρεάν μαζικών στειρώσεων, αδέσποτων ζώων (γάτες) σε συνεργασία με το Φιλοζωικό Σύλλογο ANIMAL ACTION AID και τον Φιλοζωικό Σύλλογο HUNDEGARTEN SERRES e.V.

Στα πλαίσια της συνεργασίας των δύο συλλόγων με το Δήμο Σερρών θα στειρωθούν, θα εμβολιαστούν, θα τσιπαριστούν και θα φέρουν πιστοποιητικό ηλεκτρονικής ταυτοποίησης εκατό (100) αδέσποτες γάτες.

Το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί σε ιατρεία ιδιωτών κτηνιάτρων μετά από συνεννόηση για την ημέρα και ώρα της στείρωσης.

Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει από Δευτέρα 29 / 05 / 2023 και μέχρι εξαντλήσεως των 100 voucher που έχουν χορηγήσει στο Δήμο Σερρών οι συνεργαζόμενοι Φιλοζωικοί Σύλλογοι.

Παρακαλούνται οι πολίτες που εντοπίζουν αδέσποτα αστείρωτα ζώα (γάτες) στο Δήμο Σερρών να επικοινωνήσουν με το Δήμο στα τηλ: 2321 350548 ή 2321 350542 προκειμένου να παραλάβουν τα voucher για την στείρωση των ζώων.

Κλείνει το άρθρο “Δωρεάν στειρώσεις αδέσποτων ζώων” με την ενημέρωση ότι, η μεταφορά των ζώων στα ιατρεία των κτηνιάτρων θα γίνεται από τους ίδιους τους εθελοντές πολίτες.

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΔΟΜΗΣΗΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ, ΠΑΛΛΑΪΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ, ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΥΝΟΚΟΜΕΙΟΥ & ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΕΡΕΤΟΥΔΗΣ

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

3η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 06 Απριλίου, 2024 17:00
2η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 30 Μαρτίου, 2024 15:00 location
Ζωντανά
0 - 0
1η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 16 Μαρτίου, 2024 20:00
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα