ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΔωρεάν Rapid Test αύριο σε Βέργη & Τριανταφυλλιά

Δωρεάν Rapid Test αύριο σε Βέργη & Τριανταφυλλιά

Δωρεάν Rapid Test αύριο, Τρίτη 2 Μαρτίου 2021, σε Βέργη & Τριανταφυλλιά

Αύριο, Τρίτη 2 Μαρτίου 2021, θα γίνουν δωρεάν έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου – Rapid Test σε τοπικές κοινότητες της Δημοτικής Ενότητας Βισαλτίας του Δήμου Βισαλτίας.
Οι τοπικές κοινότητες είναι της Βέργης (Από 9:00 έως 12:30) και της Τριανταφυλλιάς (Από 12:30 έως 14:30). Σημεία ελέγχου τα τοπικά κοινοτικά καταστήματα.

Περισσότερα από σχετική ανακοίνωση του Δήμου Βισαλτίας της Π.Ε Σερρών, που σας μεταφέρουμε αυτολεξεί:

Δωρεάν έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (Rapid Test), θα γίνουν την Τρίτη 2 Μαρτίου 2021, στις Τ.Κ. Βέργης και Τριανταφυλλιάς.

Συγκεκριμένα για τους κατοίκους της Τ.Κ. Βέργης τα test θα διενεργηθούν στο Κοινοτικό Κατάστημα από τις 9:00 έως τις 12:30 και για τους κατοίκους της Τ.Κ. Τριανταφυλλιάς στο Κοινοτικό Κατάστημα, και τις ώρες 12:30 – 14:30, από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας σε συνεργασία με το Δήμο Βισαλτίας.

Συντονιστής είναι ο Αντιδήμαρχος Υγείας, Αργύρης Χατζημάρκος, στο πλαίσιο της προσπάθειας για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού.

Οι πολίτες θα πρέπει να στείλουν μήνυμα για μετακίνηση 1 στο 13033, ενώ θα πρέπει να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ τους και τον Αριθμό Δελτίου Ταυτότητας.

Κατά την διάρκεια διενέργειας των Rapid Test θα τηρηθούν όλες οι οδηγίες που προβλέπονται από τα υγειονομικά πρωτόκολλα (μάσκες, αποστάσεις ασφαλείας).

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

6η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 27 Απριλίου, 2024 20:00
5η Αγωνιστική Play Out
Κυριακή 21 Απριλίου, 2024 15:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα