ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΕγγραφές νηπίων και βρεφών στους Παιδικούς Σταθμούς του Δ. Βισαλτίας

Εγγραφές νηπίων και βρεφών στους Παιδικούς Σταθμούς του Δ. Βισαλτίας

Εγγραφές νηπίων και βρεφών στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Βισαλτίας για σχολική σεζόν 2021-22

Από την Παρασκευή 14 Μαΐου 2021 άρχισαν οι άρχισαν οι εγγραφές νηπίων και βρεφών στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Βισαλτίας και θα ολοκληρωθούν την Πέμπτη 10 Ιουνίου 2021.
Τα απαιτούμενα δικαιολογητικά τα οποία διαχωρίζονται σε υποχρεωτικά και ειδικά, θα τα βρείτε παρακάτω όπως και τον τρόπο κατάθεσης των δικαιολογητικών.

Περισσότερα στο δελτίο τύπου του Δήμου Βισαλτίας που αναφέρει:

Στο πλαίσιο της καλύτερης ενημέρωσης και ενόψει των εγγραφών στους Παιδικούς Σταθμούς του «ΔΗ.Κ.Κ.Π.Π.Π.Α.» του Δήμου Βισαλτίας για την σχολική περίοδο 2021-2022 οι γονείς/ κηδεμόνες θα πρέπει να έχουν υπόψη τους τα εξής:

Οι αιτήσεις για τις νέες εγγραφές νηπίων και βρεφών στους Παιδικούς Σταθμούς του «ΔΗ.Κ.Κ.Π.Π.Π.Α.» Δήμου Βισαλτίας ,θα γίνουν από 14-5-2021 έως 10-6-2021, σύμφωνα με το υπ’ αρ. 29 άρθρο του Κανονισμού Λειτουργίας των Παιδικών
Σταθμών του ΔΗ.Κ.Κ.Π.Π.Π.Α. για την σχολική περίοδο 2021 – 2022. Θα είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα του Δήμου μας, μαζί με τα διαθέσιμα δικαιολογητικά και θα υποβληθούν με τους παρακάτω τρόπους:

Α. Μέσω email στην ηλεκτρονική διεύθυνση kpmdnigritas@hotmail.com .
Β. Μέσω συστημένης επιστολής στην ταχυδρομική μας διεύθυνση: 21ης Φεβρουαρίου 4 ΝΙΓΡΙΤΑ

Σε περίπτωση που αντιμετωπιστεί δυσκολία αποστολής με τους προαναφερόμενους τρόπους ή για κάθε άλλη πληροφορία, το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι 2322022306 & 2322022214.
Έντυπα και πληροφορίες θα διατίθενται και στα γραφεία του ΔΗ.Κ.Κ.Π.Π.Π.Α. ΔΗΜΟΥ ΒΙΣΑΛΤΙΑΣ ( Α΄ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΝΙΓΡΙΤΑΣ).
Στους Παιδικούς Σταθμούς γίνονται δεκτά βρέφη ηλικίας από 6 μηνών έως 2,5 ετών και νήπια από 2,5 ετών έως την εγγραφή τους στο Νηπιαγωγείο.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

Α.ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ :

Αίτηση εγγραφής – το έντυπο της οποίας χορηγείται από την Υπηρεσία.
Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, και όπου αυτό δεν είναι εφικτό ληξιαρχική πράξη γέννησης του παιδιού ή και ληξιαρχική πράξη συμφώνου συμβίωσης
Βεβαίωση υγείας του παιδιού συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη από παιδίατρο και καρτέλα εμβολίων όπως αυτό προβλέπεται από το εθνικό πρόγραμμα εμβολιασμών.
Αντίγραφο της δήλωσης φορολογίας εισοδήματος ή αντίγραφο εκκαθαριστικού σημειώματος του τρέχοντος οικονομικού έτους των γονέων (για εισοδήματα του οικ. Έτους 2020 ή 2019 )έως και 3 ημέρες μετά την καταληκτική ημερομηνία από την ΑΑ.Α.Δ.Ε.

Δήλωση του άρθρου 8 του Ν. 1599/86 ότι:
α. Υπάρχει συναίνεση στην επεξεργασία προσωπικών δεδομένων ,που περιέχουν τα προσκομιζόμενα δικαιολογητικά τα οποία είναι γνήσια
β. γίνεται αποδεκτός ο κανονισμός λειτουργίας
γ. ορίζονται οι συνοδοί των παιδιών κατά την προσέλευση και αποχώρηση

Συνέχεια στο άρθρο “εγγραφές νηπίων και βρεφών στους Παιδικούς Σταθμούς” με τα ειδικά δικαιολογητικά που θα τα βρείτε στη 2η σελίδα κάνοντας κλικ ΕΔΩ.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

3η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 06 Απριλίου, 2024 17:00
2η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 30 Μαρτίου, 2024 15:00 location
Ζωντανά
0 - 0
1η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 16 Μαρτίου, 2024 20:00
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα