ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΕθελοντική αιμοδοσία φίλων του ΠΑΟΚ οι Βισάλτες

Εθελοντική αιμοδοσία φίλων του ΠΑΟΚ οι Βισάλτες

   Εθελοντική αιμοδοσία από φίλους του ΠΑΟΚ οι Βισάλτες
  Οι υπεύθυνοι του τμήματος αιμοδοσίας, Γκότσης Ζήσης και Πέγου Ανοιξιά, του συλλόγου φίλων του ΠΑΟΚ ανακοίνωσαν ότι την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου στο κέντρο υγείας της Νιγρίτας θα γίνει εθελοντική αιμοδοσία για τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου. Στην αιμοδοσία θα βρίσκετε ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης.
 Η πρόσκληση του συλλόγου αναφέρει.
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΠΑΟΚ ΒΙΣΑΛΤΕΣ
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Ο εθελοντισμός ,μια κίνηση ανθρωπιάς, η εθελοντική αιμοδοσία ,ένα κίνημα ζωής (με μια φιάλη αίματος σώζεται τουλάχιστον μια ζωή).
Η προσφορά του Έλληνα εθελοντή αιμοδότη, είναι τεράστια. Προσφέρει το αίμα του για να συνεχίσει να υπάρχει το μέγιστο δώρο της ΖΩΗΣ.
Η εθελοντική αιμοδοσία, είναι η μεγάλη πρόκληση για τα Ελληνικά δεδομένα γιατί: τις αιμοδοτικές ανάγκες της χώρας μας καλύπτουν οι εθελοντές αιμοδότες σε ποσοστά 40% περίπου, ενώ μεγάλη ποσότητα εισάγεται από την Ελβετία.
Η αιμοδοσία είναι εντελώς ακίνδυνη και καθ΄ όλα υγιεινή. Ας βάλουμε ένα στοίχημα με τον εαυτό μας, κι ας γίνει ο καθένας μας μπροστάρης της ενημέρωσης, δίνοντας αυτός το αίμα του για τον πάσχοντα συνάνθρωπό του. Ας γίνουμε όλοι εθελοντές αιμοδότες 

δείχνοντας έμπρακτα την ανθρωπιά, την αγάπη αλλά και την δύναμη της ψυχής μας δηλώνοντας ένα μεγάλο παρών στην αιμοδοσία που θα πραγματοποιηθεί στις : ‘9 Δεκεμβρίου, 9π.μ-1μ.μ στο Κέντρο Υγείας Νιγρίτας’
ΣΤΗΝ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ, Ο ΠΡΩΗΝ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ ΣΥΜΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ.
Με εκτίμηση
Υπεύθυνοι αιμοδοτικού τμήματος
ΓΚΟΤΣΗΣ ΖΗΣΗΣ-ΠΕΓΟΥ ΑΝΟΙΞΙΑ

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

2η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 30 Μαρτίου, 2024 15:00
1η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 16 Μαρτίου, 2024 20:00
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα