ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΕλεύθερα το Ολυμπιακός-Γουλβς από Cosmote TV

Ελεύθερα το Ολυμπιακός-Γουλβς από Cosmote TV

Ελεύθερα το Ολυμπιακός-Γουλβς από την Cosmote TV

 Η Cosmote TV, αφού έλαβε υπόψιν της, την απόφαση της Ελληνική πολιτείας για διεξαγωγή των αθλητικών δραστηριοτήτων με κεκλεισμένες τις θύρες αποφάσισε τον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Γουλβς να το δείξει δωρεάν μέσα από το κανάλι της που διατηρεί στο Youtube.

Ο αγώνας του Ολυμπιακού με την Αγγλική ομάδα είναι για τους 16 του UEFA Europa League και θα γίνει στο Στάδιο Γ. Καραϊσκάκης την ερχόμενη Πέμπτη 12 Μαρτίου με ώρα έναρξης της 22:00.

Η ανακοίνωση της Cosmote TV αναφέρει αυτολεξεί.
<<Η COSMOTE TV, λαμβάνοντας υπόψη το μεγάλο ενδιαφέρον του κοινού για τον αγώνα Ολυμπιακός-Γουλβς και προκειμένου να δώσει τη δυνατότητα σε όλους να παρακολουθήσουν τη σημαντική αναμέτρηση του Ολυμπιακού στο UEFA Europa League, αποφεύγοντας τις πολυπληθείς συγκεντρώσεις, αποφάσισε να μεταδώσει ζωντανά τον αγώνα και στο επίσημο κανάλι της στο YouTube.

Με τον τρόπο αυτό, στηρίζει έμπρακτα τις οδηγίες της Πολιτείας για προστασία του κοινού από τον νέο κορωναϊό με την αποφυγή πληθυσμιακών συγκεντρώσεων.

Η COSMOTE TV θα καλύψει την πολύ αναμενόμενη αναμέτρηση της φάσης των «16» του UEFA Europa League, την Πέμπτη 12/3 στις 22.00, με pre-game εκπομπή που επίσης θα μεταδοθεί ελεύθερα και μέσω YouTube (21.00), αλλά και την εκπομπή UEFA Europa League Show στις 00.00 με πλούσια ρεπορτάζ και δηλώσεις των πρωταγωνιστών μέσα από το Καραϊσκάκη>>

  Κλείνοντας το άρθρο “Ελεύθερα το Ολυμπιακός-Γουλβς από την Cosmote TV” την ίδια ημέρα, για τη φάση των 16 του Europa League, θα έχουμε ακόμη τα παρακάτω παιχνίδια.
19:55. Λασκ Λιντζ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Βασιλεία
Σεβίλλη – Ρόμα
Μπασακσεχίρ – Κοπεγχάγη
22:00. Ίντερ – Χετάφε
Ρέιντζερς – Μπάγερ Λεβερκούζεν
Βόλφσμπουργκ – Σαχτάρ Ντόνετσκ

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

6η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 27 Απριλίου, 2024 20:00
5η Αγωνιστική Play Out
Κυριακή 21 Απριλίου, 2024 15:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα