ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΕλπίδα Σκουτάρεως στη Γ Εθνική

Ελπίδα Σκουτάρεως στη Γ Εθνική

Ελπίδα Σκουτάρεως ομάδα από Σέρρες, από το χωριό Σκούταρι, στη Γ Εθνική μέσα από το θεσμό του κυπέλλου ερασιτεχνών Ελλάδος. Σήμερα η Ελπίδα κέρδισε την ομάδα του Αντώνη Αραβαντινού το ΑΠΟ Κερατσίνι στο δημοτικό γήπεδο των Σερρών. Στον άλλο αγώνα για τα ημιτελικά ο Ηρόδοτος κέρδισε με 2-0 την ομάδα του Αστέρα Βλαχιώτη και επειδή ο Ηρόδοτος έχει κατακτήσει το τοπικό πρωτάθλημα και ήδη είναι Γ΄Εθνική οπότε ¨βρέξει χιονίσει” το Σκούταρι είναι στη Γ Εθνική.

ΕλπίδαΣτη Σέρρες ο κανονικός αγώνας έληξε 0-0, στην παράταση με κεφαλιά στο 108΄του Νίκου Ζαχαριά η Ελπίδα άνοιξε το δρόμο για το όνειρο που δεν κράτησε ούτε τέσσερα (4) λεπτά γιατί στο 112΄ο Αλέξανδρος Μπατής με τον ίδιο τρόπο προσγείωσε τους Σερραίους, αυτό ήταν και το τελικό αποτέλεσμα 1-1 της παράτασης και του αγώνα. Ώρα για πέναλτι. Με πρωταγωνιστή τον τερματοφύλακα της η Ελπίδα Σκουτάρεως κέρδισε στα πέναλτι με 3-0 με τρεις (3) αποκρούσεις του Καστανιώτη που μπήκε αλλαγή στο 32΄όταν ο τερματοφύλακας Νικολούδης αποβλήθηκε για αντικανονικό μαρκάρισμα σε αντίπαλο.

Από το 32΄οι Σερραίοι έπαιζαν με παίχτη λιγότερο αλλά αυτό δε μπόρεσε να κάμψει το ηθικό των παικτών και το τελικό αποτέλεσμα (Κ 0-0) – (Παρ 1-1) – (Πέν 3-0) έδωσε το σύνθημα για να ¨καεί¨ το δημοτικό γήπεδο Σερρών και στο χωριό να αρχίζει το γλέντι.

Προπονητής από την Ελπίδα ο Η. Εγγονίδης και από πλευράς Ελπίδα_aravantinos_ΑΠΟ Κερατσινίου ο Β. Σπάθας.

Διαιτητής του αγώνα ο Κοτσάνης με βοηθούς τους Κουβαλάκη και Χατζηνάκο που όλοι είναι από το σύνδεσμο Δράμας.

Αγώνες για το θεσμό του κυπέλλου ερασιτεχνών από πλευράς Σκουτάρεως  ΕΔΩ. 

Καλή τύχη στην Ελπίδα στη Γ΄Εθνική.

 

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

6η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 27 Απριλίου, 2024 20:00
5η Αγωνιστική Play Out
Κυριακή 21 Απριλίου, 2024 15:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα