ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΕνέργειες για στήριξη των αθλητικών σωματείων

Ενέργειες για στήριξη των αθλητικών σωματείων

Ενέργειες για στήριξη των αθλητικών σωματείων

Την Τρίτη, 2 Μαρτίου 2021, αντιπροσωπεία από την ΕΠΣ Χαλκιδικής πραγματοποίησε επίσκεψη στον Αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής όπου του έθεσαν τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί λόγω του κορωνοϊού.
Ο Αντιπεριφερειάρχης υποσχέθηκε ότι θα προωθήσει τα θέματα στους υπεύθυνους.

Περισσότερα για την επίσκεψη και απάντηση του Αντιπεριφερειάρχη στις ενέργειες για στήριξη, στην σχετική ανάρτηση της τοπικής ΕΠΣ.

ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΤΗΣ Ε.Π.Σ. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ.

Την 2/3/21 και ώρα 10:00 π.μ. επισκέφτηκαν τον Αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής κ. Γιώργου Γιάννη , ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Χ κ. Σαρηγιαννίδης Σταύρος , ο Ταμίας κ. Τσιόπουλος Νικόλαος και ο Εντεταλμένος Σύμβουλος του Προέδρου κ. Παπαοικονόμου Νικόλαος, για να τον ενημερώσουν για τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στο Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο του Νομού μας από την πανδημία.

Ζητήθηκε από την αντιπροσωπεία της Ένωσης η έμπρακτη στήριξη της Περιφέρειας προς τα σωματεία αυτής, ώστε να μπορέσουν να ανταποκριθούν οι ομάδες στις τεράστιες οικονομικές υποχρεώσεις που δημιουργήθηκαν με την έναρξη της πανδημίας.

Κατατέθηκε αίτημα στον κ. Γιώργου Γιάννη που αφορούσε την ένταξη των αθλητικών ποδοσφαιρικών σωματείων στο μέτρο »της ενίσχυσης επιχειρήσεων για την αντιμετώπιση των συνεπειών της πανδημίας covid-19 στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας».

ΕΠΣ Χαλκιδικής_xalkidikiΟ Αντιπεριφερειάρχης κ. Γιώργου Γιάννης άκουσε με προσοχή το αίτημα των μελών της Ε.Π.Σ.Χ και δεσμεύτηκε ότι θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την επίλυση των προβλημάτων που απασχολούν τα ποδοσφαιρικά σωματεία του Νομού μας και είναι απόρροια της πανδημίας covid-19 που μαστίζει τον τόπο μας.

Εκ της διοικήσεως

Ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Χ
ΣΑΡΗΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

6η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 27 Απριλίου, 2024 20:00
5η Αγωνιστική Play Out
Κυριακή 21 Απριλίου, 2024 15:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα