ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΕνημέρωση αθλητικών σωματείων από ΠΕ Σερρών

Ενημέρωση αθλητικών σωματείων από ΠΕ Σερρών

Ενημέρωση αθλητικών σωματείων και Ενώσεων από ΠΕ Σερρών

Ενημέρωση αθλητικών ΦΟΡΕΩΝ ΠΟΥ ΕΔΡΕΥΟΥΝ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΣΕΡΡΩΝ

Το Τμήμα Κοινωνικής Μέριμνας της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας ΠΕ Σερρών, με στόχο την εύρυθμη λειτουργία των αθλητικών φορέων (σωματεία- ενώσεις), σας ενημερώνει για τα εξής :

Οι αθλητικοί φορείς (σωματεία – ενώσεις) θα πρέπει να εναρμονίσουν τις διαδικασίες λειτουργίας τους, σύμφωνα με τις διατάξεις που ορίζονται στον νέο αθλητικό νόμο 4726/2020 ΦΕΚ Α 181/18-9-2020 (ο οποίος τροποποιεί άρθρα του ν. 2725/1999 ΦΕΚ Α΄ 121)

Προσοχή! Ορισμένες από τις διατάξεις θα πρέπει να εφαρμοστούν άμεσα λόγω καταληκτικών χρονικών ορίων.

Αθλητικός φορέας που αμελήσει να εφαρμόσει τα οριζόμενα του ανωτέρου νόμου, θα χάσει αυτοδίκαια:

1. την ειδική αθλητική αναγνώριση της ΓΓΑ, με ταυτόχρονη διαγραφή του από το αντίστοιχο ηλεκτρονικό μητρώο αθλητικών σωματείων,
2.  το δικαίωμα να χρησιμοποιεί αθλητικές εγκαταστάσεις που ανήκουν σε ΟΤΑ α΄ και β΄ βαθμού (άρθρο 66 ν. 4735 Α΄ 197/12-10-2020). Ταυτόχρονα διαγράφεται από το μητρώο των μελών της Ένωσης ή της Ομοσπονδίας και δεν δύναται πλέον να συμμετέχει στις αγωνιστικές διοργανώσεις της αντίστοιχης Αθλητικής Ένωσης ή Ομοσπονδίας
3. τη δυνατότητα να κάνουν χρήση των ευεργετικών παροχών της ΓΓΑ αθλητές του (προπονητές-συνοδοί) που επιτυγχάνουν σημαντικές αθλητικές διακρίσεις, κ.α.

Απαραίτητη προϋπόθεση για τη χρήση όλων των αθλητικών εγκαταστάσεις και εν γένει των χώρων άθλησης (κατά την διάρκεια προπονήσεων και αγώνων), είναι να πληρούνται τα κριτήρια και οι προϋποθέσεις αδειοδότησης (ν. 4479/2017 Α΄ 94 με τις τροποποιήσεις του όπως ισχύει σήμερα), με στόχο την ασφάλεια των αθλητών και όλων των παρευρισκομένων.

Τέλος σας υπενθυμίζουμε την υποχρέωση να ενημερώνετε τον φάκελό σας στην υπηρεσία μας, καταθέτοντας τα απαραίτητα έγγραφα (αντίγραφα πρακτικών εκλογικών αρχαιρεσιών Γ.Σ. και Δ.Σ., Οικονομικό Απολογισμό, Οικονομικό Ισολογισμό, Οικονομικό Προϋπολογισμό κ.α.)

Πληροφορίες παρέχονται από το αντίστοιχο τμήμα της ΓΓΑ και της Π.Ε. Σερρών κ. Τσιφούτη Γεώργιο 2321350349

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

2η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 30 Μαρτίου, 2024 15:00
1η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 16 Μαρτίου, 2024 20:00
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα