ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΕνημέρωση ομάδων για υγειονομικό & αθλητικό πρωτόκολλο

Ενημέρωση ομάδων για υγειονομικό & αθλητικό πρωτόκολλο

Ενημέρωση ομάδων για υγειονομικό & αθλητικό πρωτόκολλο για την νέα σεζόν 2021-22
(Υγειονομικό πρωτόκολλο, δελτία, αποστολή, αλλαγές, συμμετοχές, προπονητές, αναβολή αγώνα …..)

Η Ε.Π.Σ. Σερρών ενόψει της πρεμιέρας των αγώνων των πρωταθλημάτων το Σαββατοκύριακο 18-19/09/2021, ενημερώνει τα σωματεία της δυνάμεως της για τα παρακάτω απαραίτητα που πρέπει να γνωρίζουν προκειμένου να είναι έτοιμα για την έναρξη της σεζόν 2021-2022 με όσα προβλέπονται εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, τόσο όσον αφορά τη συμμετοχή των ποδοσφαιριστών και το Υγειονομικό Πρωτόκολλο όσο και για τους φιλάθλους.

Περισσότερα για “Ενημέρωση ομάδων για υγειονομικό & αθλητικό πρωτόκολλο” στη σχετική ανάρτηση της τοπικής Ένωσης ποδοσφαίρου που αναφέρει:

1) Για τη συμμετοχή στους αγώνες της ποδοσφαιρικής περιόδου 2021-22 είναι υποχρεωτική για τους ποδοσφαιριστές η επανέκδοση των Δελτίων Αθλητικής Ιδιότητας, ορισμένου χρόνου και χρώματος ΛΕΥΚΟΥ. Ποδοσφαιριστές με Δελτία χρώματος ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ και η συμμετοχή τους κρίνεται αντικανονική.
2) Για τη συμμετοχή των ποδοσφαιριστών στους αγώνες είναι υποχρεωτική η Κάρτα Υγείας σε ισχύ. Η διάρκεια της είναι για ένα(1) έτος από τη θεώρηση της, η οποία γίνεται από από ιατρούς κατέχοντες την καρδιολογική ειδικότητα ή από ιατρούς οποιασδήποτε ειδικότητας κατέχοντες πιστοποίηση Ε.Κ.Α.Ε.

3) Για την περίοδο 2021-22 για τη συμμετοχή των αθλητών στους αγώνες απαιτείται ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ:
α) Πιστοποιητικό Εμβολιασμού ή
β) Πιστοποιητικό Νόσησης σε ισχύ ή
γ) Για τους αθλητές 16 ετών και άνω απαιτείται ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΡΝΗΤΙΚΟΥ αποτελέσματος MOΡΙΑΚΟΥ ή RAPID TEST (72 ωρών και 48 ωρών αντίστοιχα) η οποία εκδίδεται από το www.gov.gr αφού προηγουμένως έχει προηγηθεί διενέργεια τεστ δε ιδιωτικό εργαστήριο.

Δ) Για τους αθλητές έως και 15 ετών απαιτείται SELF TEST την ημέρα του αγώνα, παρουσία του ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ COVID που έχει οριστεί από κάθε Σωματείο, ο οποίος και παραδίδει στον διαιτητή σχετική κατάσταση με τα ονόματα και τους αριθμούς δελτίων όσον μπορούν να αγωνιστούν .
Ο έλεγχος όλων των παραπάνω γίνεται από τον διαιτητή του αγώνα. Οι Βεβαιώσεις των τεστ συστήνεται να διατηρούνται έως και για 4 μήνες, λόγω δειγματοληπτικών ελέγχων. Αναβολή αγώνα γίνεται μόνο όταν στο προγραμματισμένο έλεγχο 24 ή 48 ώρες πριν τον αγώνα διαπιστωθούν πάνω από πέντε (5) θετικά κρούσματα σε αθλητές. Προηγούμενα κρούσματα σε αθλητές σε ελέγχους μέσα στην εβδομάδα λόγω συμπτωμάτων ή στενής επαφής με κρούσμα βάζουν την ομάδα σε αυξημένη επιτήρηση αλλά δεν προσμετρώνται για αναβολή αγώνα. Κρούσματα σε προπονητές ιατρικό και λοιπό τεχνικό προσωπικό του σωματείου δεν υπολογίζονται. Συνέχεια του άρθρου “Ενημέρωση ομάδων για υγειονομικό & αθλητικό πρωτόκολλο” στην επόμενη σελίδα. (Κλικ ΕΔΩ).

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

3η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 06 Απριλίου, 2024 17:00
2η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 30 Μαρτίου, 2024 15:00 location
Ζωντανά
0 - 0
1η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 16 Μαρτίου, 2024 20:00
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα