Ενιαίο τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης πολιτών

Ενιαίο τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης πολιτών

Το να ανανεώνεις το δελτίο ανεργίας σου, θέματα ασφαλιστικά, εργασιακά και κοινωνικά αν φάνταζαν σύνθετη διαδικασία, τώρα έγινε απλή υπόθεση. 

Το νέο, ενιαίο τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης πολιτών για τα ασφαλιστικά, εργασιακά και κοινωνικά θέματα του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων.

Όλα μέσω του τηλεφωνικού κέντρου 1555 ή του 1555.gov.gr

Στις 29 Ιουλίου τέθηκε σε λειτουργία το νέο τηλεφωνικό κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών 1555, με σκοπό να προσφέρει άμεση, έγκυρη και φιλική εξυπηρέτηση στους πολίτες, οι οποίοι μπορούν να καλούν χωρίς χρέωση, 24 ώρες το 24ώρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες το χρόνο, με ελάχιστο χρόνο αναμονής.

​Καφέ Ουζερί
"Ο Λεωνίδας"
Νιγρίτα - Σερρών
6977453413 - 2322023744

Το νέο τηλεφωνικό κέντρο ενοποιεί τα διάσπαρτα τηλεφωνικά κέντρα που λειτουργούν σήμερα στο Υπουργείο, και είναι έτσι σχεδιασμένο, ώστε να προσφέρει προσωποποιημένη και εξατομικευμένη πληροφόρηση στους πολίτες, συμβάλλοντας στην ταχύτερη διευθέτηση των εκκρεμών υποθέσεων.

Από τον Σεπτέμβριο στο νέο ενιαίο αριθμό Εξυπηρέτησης Πολιτών για τον e-ΕΦΚΑ, τον ΟΑΕΔ και τον ΟΠΕΚΑ εντάχθηκαν σταδιακά όλες οι υπηρεσίες του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων με στόχο την συνολική αναβάθμιση της εξυπηρέτησης των πολιτών.

Snack Bar - Ψητοπωλείο
 “ο ΤΟΛΗΣ”
Νιγρίτα-Τηλεπαραγγελίες
6989447710 & 2322770770

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στην ιστοσελίδα του Ενιαίου Αριθμού Υποστήριξης Πολιτών: 1555.gov.gr

Για τις Ψηφιακές Υπηρεσίες του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων για πρόσβαση στις ψηφιακές υπηρεσίες του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και των φορέων του, μεταβείτε μέσα από τους ακόλουθους συνδέσμους, στην ενιαία ψηφιακή πύλη gov.gr.

Κλείνοντας το άρθρο “Ενιαίο τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης πολιτών” να ευχηθούμε σε όλο τον κόσμο Καλή Χρονιά με Υγεία.

G. Panseraikos

www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα νέο ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός