ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΕνιαίο τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης πολιτών

Ενιαίο τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης πολιτών

Ενιαίο τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης πολιτών

Το να ανανεώνεις το δελτίο ανεργίας σου, θέματα ασφαλιστικά, εργασιακά και κοινωνικά αν φάνταζαν σύνθετη διαδικασία, τώρα έγινε απλή υπόθεση. 

Το νέο, ενιαίο τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης πολιτών για τα ασφαλιστικά, εργασιακά και κοινωνικά θέματα του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων.

Όλα μέσω του τηλεφωνικού κέντρου 1555 ή του 1555.gov.gr

Στις 29 Ιουλίου τέθηκε σε λειτουργία το νέο τηλεφωνικό κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών 1555, με σκοπό να προσφέρει άμεση, έγκυρη και φιλική εξυπηρέτηση στους πολίτες, οι οποίοι μπορούν να καλούν χωρίς χρέωση, 24 ώρες το 24ώρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες το χρόνο, με ελάχιστο χρόνο αναμονής.

Το νέο τηλεφωνικό κέντρο ενοποιεί τα διάσπαρτα τηλεφωνικά κέντρα που λειτουργούν σήμερα στο Υπουργείο, και είναι έτσι σχεδιασμένο, ώστε να προσφέρει προσωποποιημένη και εξατομικευμένη πληροφόρηση στους πολίτες, συμβάλλοντας στην ταχύτερη διευθέτηση των εκκρεμών υποθέσεων.

Από τον Σεπτέμβριο στο νέο ενιαίο αριθμό Εξυπηρέτησης Πολιτών για τον e-ΕΦΚΑ, τον ΟΑΕΔ και τον ΟΠΕΚΑ εντάχθηκαν σταδιακά όλες οι υπηρεσίες του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων με στόχο την συνολική αναβάθμιση της εξυπηρέτησης των πολιτών.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στην ιστοσελίδα του Ενιαίου Αριθμού Υποστήριξης Πολιτών: 1555.gov.gr

Για τις Ψηφιακές Υπηρεσίες του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων για πρόσβαση στις ψηφιακές υπηρεσίες του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και των φορέων του, μεταβείτε μέσα από τους ακόλουθους συνδέσμους, στην ενιαία ψηφιακή πύλη gov.gr.

Κλείνοντας το άρθρο “Ενιαίο τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης πολιτών” να ευχηθούμε σε όλο τον κόσμο Καλή Χρονιά με Υγεία.

G. Panseraikos
G. Panseraikoshttps://panseraikos.gr/
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα νέο ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

5η Αγωνιστική Play Out
Κυριακή 21 Απριλίου, 2024 15:00
4η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 13 Απριλίου, 2024 15:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα