ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΕορτασμός της 28ης Οκτωβρίου στο Δήμο Βισαλτίας - Φωτογραφίες

Εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου στο Δήμο Βισαλτίας – Φωτογραφίες

Εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου στο Δήμο Βισαλτίας – Φωτογραφίες από δοξολογία, κατάθεση στεφάνων και παρέλασης

Με δελτίο τύπου ο Δήμος ενημερώνει ότι με λαμπρότητα τελέστηκε ο εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου στην έδρα του Δήμου (Νιγρίτα), Δημοτικές και Τοπικές κοινότητες του Δήμου Βισαλτίας.
Στο τέλος του άρθρου υπάρχουν φωτογραφίες από τον εορτασμό.

Περισσότερα στο σχετικό δελτίο που αναφέρει:

Με λαμπρότητα και σύμφωνα με τα υγειονομικά μέτρα κατά της διασποράς του κορωνοϊου πραγματοποιήθηκαν οι επετειακές εκδηλώσεις της 28ης Οκτωβρίου στον τον Δήμο Βισαλτίας.

Σε όλες τις Κοινότητες έγινε σημαιοστολισμός σε δημόσια κτίρια και πλατείες, τελέστηκε Επίσημη Δοξολογία στους ιερούς ναούς, έγινε κατάθεση στεφάνων στα Μνημεία Ηρώων και πραγματοποιήθηκαν παρελάσεις, όπου λειτουργούν σχολεία με τους σημαιοφόρους και τους παραστάτες, με την τήρηση όλων των απαραίτητων μέτρων προστασίας από τον Covid-19.

Στην έδρα του Δήμου, στη Νιγρίτα, το πρωί της 28ης Οκτωβρίου τελέστηκε επίσημη Δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Γεωργίου Νιγρίτας και τον Πανηγυρικό της Ημέρας εκφώνησε ο Πρωτοπρεσβύτερος πατέρας Γεώργιος Κελεμπέκης.

Στην συνέχεια τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση στον Μνημείο Ηρώων στην Κεντρική Πλατεία και έγινε κατάθεση στεφάνων από τον Δήμαρχο Βισαλτίας κ. Αθανάσιο Μασλαρινό, τον Εκπρόσωπο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Περιφερειακό Σύμβουλο, κ. Δημήτρη Καριπίδη, τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Νιγρίτας κ. Νικόλαο Πολυχρονίδη, τον Διοικητή του Α.Τ. Νιγρίτας, Υπαστυνόμος Α΄, κ. Χρήστο Ιωαννίδη, τον εκπρόσωπο των Διοικήσεων Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ν. Σερρών, Προϊστάμενο του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Νιγρίτας, κ. Χρήστο Δάρατζη, τον εκπρόσωπο Α΄/θμιας Εκπαίδευσης, Διευθυντή 1ου Δημοτικού Σχολείου Νιγρίτας, κ. Ηλία Λυγγερίδη, τον πρόεδρο του ΚΑΠΗ κ. Ιωάννη Μιτσίλα, την Εκπρόσωπο της «Ελληνικής Λύσης» πολιτευτή Ν. Σερρών κα Πασχαλία Στρείδου, μαθήτρια του Γενικού Λυκείου Νιγρίτας εκπροσωπώντας τα σχολεία της Β΄/θμιας Εκπαίδευσης και μαθήτρια του 2ου Δημοτικού Σχολείου Νιγρίτας, εκπροσωπώντας τα σχολεία της Α΄/θμιας Εκπαίδευσης.

Οι επετειακές εκδηλώσεις ολοκληρώθηκαν με την παρέλαση των Σημαιοφόρων και παραστατών/τριών των τριών Δημοτικών Σχολείων, του Γυμνασίου, του Γενικού Λυκείου και του Επαγγελματικού Λυκείου Νιγρίτας.
Όταν “κατέβουν” οι φωτογραφίες θα τις βρείτε ΕΔΩ.
X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

5η Αγωνιστική Play Out
Κυριακή 21 Απριλίου, 2024 15:00
4η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 13 Απριλίου, 2024 15:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα