ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΕορτασμός 25ης Μαρτίου στη Νιγρίτα & Φωτορεπορτάζ

Εορτασμός 25ης Μαρτίου στη Νιγρίτα & Φωτορεπορτάζ

Οι εορταστικές εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν με περιορισμένο αριθμό ατόμων και με αυστηρή τήρηση όλων των υγειονομικών διατάξεων, για τον περιορισμό της διασποράς του Covid-19.

Ο Δήμαρχος Βισαλτίας, Αθανάσιος Μασλαρινός προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«25η Μαρτίου, διπλή γιορτή του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας. Φέτος συμπληρώνονται 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση του 1821, όταν οι Έλληνες διεκδίκησαν την ελευθερία και την ανεξαρτησία του έθνους μας.
Τιμούμε την ημέρα που οι πρόγονοί μας άναψαν τη φλόγα της ελευθερίας και αναγνωρίζουμε τις θυσίες και τον αγώνα που έδωσαν για μια ελεύθερη Ελλάδα.
Γιορτάζουμε τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου, το χαρμόσυνο μήνυμα του Αρχαγγέλου Γαβριήλ στην Παναγία ότι θα φέρει στον κόσμο τον Σωτήρα των ανθρώπων.

Σε κρίσιμες περιστάσεις, όπως η σημερινή, η μέρα αυτή αποκτά ξεχωριστή σημασία. Το παράδειγμα και η θυσία των Αγωνιστών του 1821, ας αποτελεί φάρο φωτεινό στη ζωή μας, ώστε να μας καθοδηγεί και να μας εμψυχώνει.
Χρόνια πολλά σε όλους τους Έλληνες!»
Όταν “κατέβουν” οι φωτογραφίες από το άρθρο θα τις βρείτε ΕΔΩ.
X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

6η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 27 Απριλίου, 2024 20:00
5η Αγωνιστική Play Out
Κυριακή 21 Απριλίου, 2024 15:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα